- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.561
Ekmekmi dedin oda neee 3aydir adini unuttmm :) kotuuyms bee amaa napim pff amaaaaan sagol cnmSkma canini kesme dondurmanin 1 dilimi 1 porsiyon meyve +1 dilim ekmek oldugunu söylemisti diyetisyenim.ara kacamak olmus afiyet olsun
Niyemiss
Hoşgeldin grubumuza ben grubun muhtarı Azam isemarlin18 ve onun yardımcısı
@ParteMoralllbu grubun demirbaşları bizleriz Canım
Tesekkurler dondurma olmsaydiCanım benim harikasın
Canım o neden kaynaklanıyor biliyor Musun ayrı olduğunuzdan emin ol bizde öyleyiz şuanda şu sezon bitsin ayrılmak istiyorum ondan Canımı çok sıktı yine artık yeter diyorumEh iste.baya kötüydü aramiz ipler kopma noktasina geldi de simdi yine yok sehir dışında..ilk defa bu cok sevindm gittigne yani o derece
Bebegim sen burada güzel beslenen en favori insansın benim içinBenide eleştir benideee
Cok da kötü değil ya ara kacamak her zaman motivasyonu yüksek tutarEkmekmi dedin oda neee 3aydir adini unuttmm :) kotuuyms bee amaa napim pff amaaaaan sagol cnm
Aynen bende ekmek neydi kızEkmekmi dedin oda neee 3aydir adini unuttmm :) kotuuyms bee amaa napim pff amaaaaan sagol cnm
Hani bendimmBebegim sen burada güzel beslenen en favori insansın benim için
Valla bilmiyorum ki neden kaynaklaniyor.bence ayri kalmaktan değilde karşıdakinin aptalligindan kaynaklaniyor.hayati kendileri zorlastiriyor aslindaCanım o neden kaynaklanıyor biliyor Musun ayrı olduğunuzdan emin ol bizde öyleyiz şuanda şu sezon bitsin ayrılmak istiyorum ondan Canımı çok sıktı yine artık yeter diyorum
Vallaaa yaa sicak sicakAynen bende ekmek neydi kız
Sana yazdım kime yazdım ben zatenHani bendimm
Ay balım cok teşekkür ederimBebegim sen burada güzel beslenen en favori insansın benim için
Cok da kötü değil ya ara kacamak her zaman motivasyonu yüksek tutar
Evet özellikle benimkisi beni iyice salak yerine koyuyor artık dün onun yüzünden sabaha kadar ağladım gelsin konuşalım bitsinValla bilmiyorum ki neden kaynaklaniyor.bence ayri kalmaktan değilde karşıdakinin aptalligindan kaynaklaniyor.hayati kendileri zorlastiriyor aslinda
Banami dedin hahahahahahahSana yazdım kime yazdım ben zatenesmerm91 ve senin resimleriniz karıştırmışım değiştirin bari biriniz benim gibi resim koy kız cancanlı
Aman aman uzak dur bosver canm bende kac senelik üyeyim bir kez ban yedim o da siyasetti sonra bir daha hiic ugramadm oralaraYine o topiğe gittim yazmadan kaçtım geldimban yiyeceğim yine
Demek parteye dedin haaSana yazdım kime yazdım ben zatenesmerm91 ve senin resimleriniz karıştırmışım değiştirin bari biriniz benim gibi resim koy kız cancanlı
Hayır ikinizide beğeniyorum gerçekten bak yukarıda liste yazdımDemek parteye dedin haa
Teşekkürümü geri aldm o zaman
Sacmalama cnmm yaCanım o neden kaynaklanıyor biliyor Musun ayrı olduğunuzdan emin ol bizde öyleyiz şuanda şu sezon bitsin ayrılmak istiyorum ondan Canımı çok sıktı yine artık yeter diyorum
ben uzun zamandir bi avatarlayimSana yazdım kime yazdım ben zatenesmerm91 ve senin resimleriniz karıştırmışım değiştirin bari biriniz benim gibi resim koy kız cancanlı
Aaaa cnm ama yaaEvet özellikle benimkisi beni iyice salak yerine koyuyor artık dün onun yüzünden sabaha kadar ağladım gelsin konuşalım bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?