- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.541
Hoşgeldin grubumuza ben grubun muhtarı Azam iseMerhaba ilk gunum yeni katildim gruba umarim hep birlikte veririz kilolari
Bana mı dedin bıraktım gidin diyeHos geldinn canim aramiza.hedefine ulasana kadar birakma burayi olurmu
Çok sevindim canım İnşallah kullanmaz ilaçGittik canım bugün..yağdan 800 gr vermiş..listesini değiştirdi..doktoru da memnun kaldı..böyle giderse ilaç kullanmasına gerek kalmayacak inşallah..
Hadi inşallah en kısa Zamanda ulaşırsınızHosbuldum tesekkurler 1.62 boyunda 61 kgyim. 66lı kilolardan gecen sene 61lere dustum bi senedir boyle. Simdide bi 7 kilo verip 54 gormek hedefim . Hep beraber hayirli saglikli kilo veririz umarim
Ne yaptın canım eşinle aranız düzeldi miIyi sükür kaptanim sen nasilsin ?
Canım sen Karatay yapmıyor Musun havuç yemek içine girince Ğİ yükseliyorSelam kızlar..menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, iki dilim kaşar, beş zeytin, dört ceviz..
Akşan: bir tabak havuçlu brüksel lahanası, yoğurt, salata..
Kız sen neler yemişsin böyle poğacalar ekmeklerKahvaltıM, 1 yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık (ikişer dilim) 1 dilim ekmek, uç çatal reçel
Öğle ;kızımın pastasından bir dilim,yarım poğaça
Aksam, bir kase çorba, bir dilim ekmek, 4parca peynir
Ara , bir bardak tarcinli sut ,findik
Spor 2 buçuk saat yürüdum. Pastanın üzerine. İnşallah yakmisimdir
Süpersin afiyet olsunBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 4 fındık
Öglen 1 kase corba 4 kasik yeşil fasülye 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 2 dilim armut (dilimler küçüktü )
Aksam 1 izgara alabalık bol salata
Ara 1 fincan türk kahvesi 1 küçük armut
Su 2 litre (az oldu bugün malesef )
Spor 10 bin adim
Canım benim harikasınSabah; iki haslanmis yumurta,peynir,eski kasar birazck, cay
Aksam; kofteCiklerrrr, yulaf,az peynir
Bolbol su
KahvaltıM, 1 yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık (ikişer dilim) 1 dilim ekmek, uç çatal reçel
Öğle ;kızımın pastasından bir dilim,yarım poğaça
Aksam, bir kase çorba, bir dilim ekmek, 4parca peynir
Ara , bir bardak tarcinli sut ,findik
Spor 2 buçuk saat yürüdum. Pastanın üzerine. İnşallah yakmisimdir
Evet iyi ter attiriyobende yapmıştım bir ara jillian .ama sadece 1.Level. dizlerimi ağrıtırlar hoplayıp zıplamalar.o zaman daha kiloluydum.şimdi başlasam ağrımaz belki.çok iyi terletiyo
Bence çok güzel ekmeği sabahları ye canım akşam yememeye çalış birde spor yaptın mı süper olursunBende bildirim yapim bari sabah peynir zeytin 1 dilim ekmek birazda bal acıcık
Aksamda bi tabak sebze yemegi 2 parca kırmizi et 1 dilim ekmek sizce nasil
Memnun oldum o haldeHoşgeldin grubumuza ben grubun muhtarı Azam isemarlin18 ve onun yardımcısı @ParteMoralll bu grubun demirbaşları bizleriz Canım
Skma canini kesme dondurmanin 1 dilimi 1 porsiyon meyve +1 dilim ekmek oldugunu söylemisti diyetisyenim.ara kacamak olmus afiyet olsunKizlar ya uff yurumeye ciktk 1saat yurudk esm zorla dondurma aldibi top kakaolu 3/2sni yedim kizim agladi biraktm esime ama pisman oldm ya pfffffff snr oldm kendme
Benide eleştir benideee
Ya aslinda sabah dedigime bakmayin 1de yedim kahvaltiyi genelde gec yapiyorumBence çok güzel ekmeği sabahları ye canım akşam yememeye çalış birde spor yaptın mı süper olursun
Eh iste.baya kötüydü aramiz ipler kopma noktasina geldi de simdi yine yok sehir dışında..ilk defa bu cok sevindm gittigne yani o dereceNe yaptın canım eşinle aranız düzeldi mi
Saol canmSüpersin afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?