- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.741
Yoook arti olmam ya :) insalllllaaaaaahh baby zayiflicazAmannn diyim cumaya bir arti görürüm inşallahcumaya 100 gr olsun ekside olmak için napiyoruzzz çabaliyoruz hadi bakem fistiklar yaaa yaz geldi hiç bir haftayı eksisiz geçirmemelisiniz hedefleri düşünün yeni giysileriii darŕ giysileriiiiii
katılıyorum oh mis gibi taze soğan nane marul dereotu oh bayılırımAnnene slmimı söyle kısırı boooooolllll yeşillikli yapsin bulguru görünmesin bile
Bende canimmm aslinda yeşili boll olduğu sürece diyete uygun bi yemekkatılıyorum oh mis gibi taze soğan nane marul dereotu oh bayılırım
bayılırım evde 2 şişe turşu suyu var akşama barbunya yaptım oh içecemAayy miyavim ben diyetteyken listedeyken ödem tutucak falan diye turşu hiç yiyemiyordum geçen bi yedim bi yedim içene düştüm resmen
Barbunya da ćoookk severim kiiizz afiyet olsunbayılırım evde 2 şişe turşu suyu var akşama barbunya yaptım oh içecem
bende çok severim barbunya,kuru fasulye bayılırımBarbunya da ćoookk severim kiiizz afiyet olsun
Ayy bendeeee bendee ama yaninda ne ekmek nede pilav yemembende çok severim barbunya,kuru fasulye bayılırım
bende öyle ekmeksiz pilavsız salata,turşu,yogurt,ayran,turşu suyu ohhh gel kız akşama birlikte yeriz arkasından şöyle bol köpüklü sade türk kahvesi ohhhAyy bendeeee bendee ama yaninda ne ekmek nede pilav yememsalata turşu yoğurt yeter
Ayy ne güzel olur kiiiz dur beklebende öyle ekmeksiz pilavsız salata,turşu,yogurt,ayran,turşu suyu ohhh gel kız akşama birlikte yeriz arkasından şöyle bol köpüklü sade türk kahvesi ohhh
önce dükkana gel oradan eve geceriz canımAyy ne güzel olur kiiiz dur beklesüpürgeme atladim geliyoruuum
Tamam kiiz dükkan görme hediyesi bi bidon turşu kaptim geliyorumönce dükkana gel oradan eve geceriz canımhem sana kızlara nasıl ceza vereceni söylerim
Kitap aşiği söz veriyo sonra geri kayiplara karışiyoo
hiçde hayır demem canımoh bayılırım turşu suyunaTamam kiiz dükkan görme hediyesi bi bidon turşu kaptim geliyorumhain planlar kuralim seninle kadehlerimizdeki turşu sularını yudumlarken
banada söz verdi ama sözünü tutmuyor bu @kitap_asigiKitap aşiği söz veriyo sonra geri kayiplara karışiyoo
Tamam kiiz dükkan görme hediyesi bi bidon turşu kaptim geliyorumhain planlar kuralim seninle kadehlerimizdeki turşu sularını yudumlarken
Amaaa ben hiç birinize kiyamamhiçde hayır demem canımoh bayılırım turşu suyunaözellikle planlarımız dün beni kahveye çağırmayanlara gelsin o kendini biliyor
ben küs değilimAmaaa ben hiç birinize kiyamamtutarimm kollarından onlarıda getiririm @ParteMoralll esmerm91 öpüşün barışın bakiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?