- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.761
Saoll canimm evett yaa nasillll güzel kokar hemdeeeSekerPancarii canım gözünüz aydın olsun..ohh mis gibi kokar şimdi o..
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Sağlık sıhhat versin. Gözünüz aydın canimKızlaaarr müjde sari bir prensesimiz olmuş görmek için sabırsızlaniyorumyerim onuu yeriiiiimm
Ben snin menuleri unuttm suan geriye bakmak lazim :) toparlarsin insallah@ParteMoralll evt cnm haftasonuda dahil olmak uzere hic dikkat edemeidm bu hafta +1.2 falan cnm..ama cok normal yani yediklerimi bi bilsennn inanamazsn..zaten bnm hedefim 65ti yani mezun olmam gerekiodu ama ben 59u gireyim die devam ediorum cnm..yeni hedefim hazirana kadr 59
toparlocam ALLAH'ın izniyle..bu hafta cok yedim partee hemde hep tatli pilav hamur isi falan ozellikle haftasonu..haftaici toparlarm dedim ama dun gecede esimin yuzunden bi takim zararli seyler yedim..oda daha kilo verme boyle iyisin dio ama ben hirs yaptim inşALLAH 59u gorucem..Ben snin menuleri unuttm suan geriye bakmak lazim :) toparlarsin insallah
Amanınn kısır mı dedinkizlarrrrrrrrrrrrr
Miyav_su @ParteMoralll esmerm91 marlin18 canisiiiilarrr yarin annemde bacilar toplantisi var annm aradi ne yiyosun senin korkundan elim biseye gitmiyor dedi bende bi legen kisir istedimmmmmmm gelin beraber yiyekkkkk mmmm hemde anne eli degmis kutüt kütür tursuluuuuuuuu SekerPancarii duymasunn
kizlarrrrr ölçulerimizi yazalim mi nekadr incelioruz falan die takip edelim kendimizi ve birbirimizii
Aaaa gözünüz aydın darisi banaKızlaaarr müjde sari bir prensesimiz olmuş görmek için sabırsızlaniyorumyerim onuu yeriiiiimm
Bize yok mu giz miyavhiçde hayır demem canımoh bayılırım turşu suyunaözellikle planlarımız dün beni kahveye çağırmayanlara gelsin o kendini biliyor
Barismam banane seni cagiriyor da bizi çağırmıyor bakAmaaa ben hiç birinize kiyamamtutarimm kollarından onlarıda getiririm @ParteMoralll esmerm91 öpüşün barışın bakiimmm
Kızzzz sen yiyosun yiyosun da buraya yazmiyomusun yoksa sanki senin menülerde cook zararlı seyler görmedm yada hatrlayamadm@ParteMoralll evt cnm haftasonuda dahil olmak uzere hic dikkat edemeidm bu hafta +1.2 falan cnm..ama cok normal yani yediklerimi bi bilsennn inanamazsn..zaten bnm hedefim 65ti yani mezun olmam gerekiodu ama ben 59u gireyim die devam ediorum cnm..yeni hedefim hazirana kadr 59
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?