- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.981
Aynen yarıyor keşke kas gevşetici kullansaydınYok kizzz vallaaa alt bacaklarm yururken agriyogece okadar rahat yatmadim bu ise yariyo demek dimi
Afiyet olsun canim cok iyiKahvaltim; 1 ,5 yumurta, peynir, zeytin, salatalik, turp, iki dilim ekmek, iki catal recel
Ara , bir avuc badem,
Aksam; 1 dilim ekmek, bir kase yogurt, bir tabak karnabahar kisiri
Spor , 2 saat yürüdüm
Canim seni izne ayirdik ama yarin bildirim yapicak msn eğer artidaysan yapma ama eğer bildirimsiz izne ayrilirsan cuma günü takima hiç girmemen gerekiyor girdiğin zaman bildirm yapmak zorunlu çünküTatlım nerdesin gözlerim kapanıyor yemeği yedim uykum geldi
Afiyet olsun tatlim♡♡♡ 70 dk aerobik miiBugünkü menüm:
Sabah:2 tb ekmeğe kaşarlı tost,omlet, domates, salatalık
Ara:2 gün kurusu,10 badem,1 avuç çilek
Öğle:ıspanak, yoğurt
Ara:1 portakal
Akşam:mercimek çorbası,1 dlm tb ekmeği
3 lt su,70 dk aerobik,1 saat 20 dk açıkhavada bisiklet sürdüm
Tamam canım girmem ben uzun bir süre giremem ve uğramam geliceğim Zaman yazarımCanim seni izne ayirdik ama yarin bildirim yapicak msn eğer artidaysan yapma ama eğer bildirimsiz izne ayrilirsan cuma günü takima hiç girmemen gerekiyor girdiğin zaman bildirm yapmak zorunlu çünkü
Yok canim izne ayırıyorum seni sen istediğin zaman dönebilirsin tek şartı izne ayrildiğin kilodan fazlaysan onu verip öyle giriyorsun listeyeBildirimsiz iznin süresi yok değil çünkü biraz işlerimi ve beynimi toplamam lazım
Ok canım öpüyorum ben kaçıyorum herkes kendisine iyi baksın kızlarYok canim izne ayırıyorum seni sen istediğin zaman dönebilirsin tek şartı izne ayrildiğin kilodan fazlaysan onu verip öyle giriyorsun listeye
Hihihihihihihihiji insallahh kaptanimm muckAfiyet olsun tatlimmmm çok iyi
Afiyet olsun canım çikolata yemeseydin keşke yarin cuma yaa
400 iple o pilav erimiş gitmiştir partem az yemissin zaten afiyet olsun
Az yemiş de ondan bişey denedim ćok yeseydi görürdü tatlışı @ParteMoralll
Kolay gelsin cnmEvet malesef kalabalık bir grub varmış 5 de uyanırsam 06.30 otobüsüne ancak yetişirim saat 7 de dükkanda olurum bugün çok rüzgar var malesef satış yapamadım
Olsun acilara raziyim erisindeAynen yarıyor keşke kas gevşetici kullansaydın
Gordüm tabiki hiiiiiiiiic olmamis.Olur mu blmem ama iple daha guzel tempolu hizli :) 400kere atladim ben sizde atlicaktiniz bekliyorumm
Ayrica menume baktinmi sen
Menünde sporunda cok iyi canim. Guzel beslenmissinBugünkü menüm:
Sabah:2 tb ekmeğe kaşarlı tost,omlet, domates, salatalık
Ara:2 gün kurusu,10 badem,1 avuç çilek
Öğle:ıspanak, yoğurt
Ara:1 portakal
Akşam:mercimek çorbası,1 dlm tb ekmeği
3 lt su,70 dk aerobik,1 saat 20 dk açıkhavada bisiklet sürdüm
Demek oyleeeGordüm tabiki hiiiiiiiiic olmamis.
Afiyet olsun canim bugünkü menü çok iyiMeraba benimde sabah 2 dilim ekmek zeytin peynir yumurta ogle 1 muz aksam tavuk haslama sebze corbasi ama spor yok bugün rahatsizim biraz
Onemli bisi degil aslinda ama spor yapamadimAfiyet olsun canim bugünkü menü çok iyigeçmiş olsun tatlim neyin var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?