- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.061
Atese odun atmazsan soner yanmaz dimi? Kendinide oyle dusun bisey yemezsen metablzman calismaz cnmbu hafta aksam ogunlerimde karabugday+protein yapicm..kahvaltiyi oglen gibi yaptigim icin 2 ogun olucak ara ogundede badem ceviz vs.yicemm
Canım gecmiş olsun tabiki kızınla ilgilenmen daha önemliSekerPancarii canım ben izine ayrılmak istiyorum. Kaç haftadır gram veremedim.bebiş te hasta.bütün gece 2 saat anca uyudum. Halsizim ve yorgunum.yediklerime dikkat edecek durumda değilim. moralim bozuldu.kızımla ilgilenmeliyim.
Afiyet olsun canim ☺☺❤❤ partem reglin ilk günü spor önermiyorlar zaten bugün dinlen istersen :**Sabah;iki haslanmis yumurta, peynir,iki fume cay
Aksam;bir tabak tas kebabi, ayran biraz salata...
3-3,5lt su
Karnim coooooook agrio bugun ip atlayamadim ama atlarsam yazicammmmmm
Çok geçmiş olsun canimSekerPancarii canım ben izine ayrılmak istiyorum. Kaç haftadır gram veremedim.bebiş te hasta.bütün gece 2 saat anca uyudum. Halsizim ve yorgunum.yediklerime dikkat edecek durumda değilim. moralim bozuldu.kızımla ilgilenmeliyim.
Kizlarrrrrrr hemen kalkip yaptimmmmSabah;iki haslanmis yumurta, peynir,iki fume cay
3-3,5lt su
Onlar bi kaç gün sonra hić yazmadilar canim çoğu gelen böyle 2 gün sonra gidiyor ama bi kaç kişi daha çağirmam lazimBu adaylar listesinde cagla yagmur felan vardi onlarda mi ayrildi listeden
Aaaaa atladim bileeeAfiyet olsun canim ☺☺❤❤ partem reglin ilk günü spor önermiyorlar zaten bugün dinlen istersen :**
Geçmiş olsun canim menün gayet güzel❤☺kizlar 2 haftadir migrenim devam edio hergun 2ser tane agri kesici iciorum banamisin demedi..Menumu yazayim
Sabah peynir domates 1 dilim ekmek cay yapick halim bile yoktu..
ogle yarim kase donates corbasi sehriyeli
aksam karabugday salatasi
az once 2si1 arada
Cok geçmiş olsun canım bende de migren oldugu icin iyi anlıyorum senikizlar 2 haftadir migrenim devam edio hergun 2ser tane agri kesici iciorum banamisin demedi..Menumu yazayim
Sabah peynir domates 1 dilim ekmek cay yapick halim bile yoktu..
ogle yarim kase donates corbasi sehriyeli
aksam karabugday salatasi
az once 2si1 arada
Geçmiş olsun canim afiyet olsun gayet güzelBugün baş Ağrı'sı+grip nedeniyle Leyla gibiydim evde.spor yapamadım haliyle.menüm
Sabah: muzlu, çilekli,2 cevizli sütlü yulaf lapası
Ara:1 kare bitter,1 avuç kuruyemiş
Öğle:etli kurufasülye,2 kaşık yoğurt,1 dlm tb ekmeği
Ara:küçük bir porsiyon light sütlü irmik tatlısı
Akşam: mercimek çorbası,1 dlm tb ekmeği
3 Lt su
Iyi yapmişsin canimAaaaa atladim bileee
Hı yani simdi listede yokmuyum rahatladım bariBaslangic kilon kacti canm onu yaz bugün kac ciktiysan onu yaz birde.zatn 2 hafta sonra listeye giriyo olcaksn
Nerden yazabilirim?@talhayasir canim adaylar listesine yaz kilonu
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canim afiyet olsun gayet güzel
Menün çok güzel herzamanki gibi.afiyet olsunBugünkü menüm sabah bir yumurtadan omlet salatalık domates 2 dilim t.buğday ekmek 1 dilim kaşar küçükbir parca beyaz peynir
Ara 3 hurma 10 fındık
Öglen bir kase corba 4 kasik semizotu yemegi 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 armut 1 bardak süt 1 sade türk kahvesi
Aksam 2 haşlanmış but domates salatalik 1 dilim t.buğday ekmek
Ara soda
Su 2 litre spor yok
Menün güzel canım ama tabi ben bu kadarla doymam bravo vallahi.Sabah;iki haslanmis yumurta, peynir,iki fume cay
3-3,5lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?