- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.081
18 yıldır migren hastasıyım.ben öğün atladığımda az yediğimde, az sıvı tükettiğimde ve aşırı spor yaptığımda başım ağrır.yani kısacası başımın ağrımak için Bahanesi çokkizlar 2 haftadir migrenim devam edio hergun 2ser tane agri kesici iciorum banamisin demedi..Menumu yazayim
Sabah peynir domates 1 dilim ekmek cay yapick halim bile yoktu..
ogle yarim kase donates corbasi sehriyeli
aksam karabugday salatasi
az once 2si1 arada
Doydum tabi cnm daha ne yicem sukurMenün güzel canım ama tabi ben bu kadarla doymam bravo vallahi.
partecim cok az yemişsin öģün atlamışsınn çok sagliksizSabah;iki haslanmis yumurta, peynir,iki fume cay
Aksam;bir tabak tas kebabi, ayran biraz salata...
3-3,5lt su
Karnim coooooook agrio bugun ip atlayamadim ama atlarsam yazicammmmmm
Niye kiz herzaman ki gibipartecim cok az yemişsin öģün atlamışsınn çok sagliksiz
Afiyet olsun tatlım çok güzel yineBugünkü menüm sabah bir yumurtadan omlet salatalık domates 2 dilim t.buğday ekmek 1 dilim kaşar küçükbir parca beyaz peynir
Ara 3 hurma 10 fındık
Öglen bir kase corba 4 kasik semizotu yemegi 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 armut 1 bardak süt 1 sade türk kahvesi
Aksam 2 haşlanmış but domates salatalik 1 dilim t.buğday ekmek
Ara soda
Su 2 litre spor yok
Afiyet olsun sarrafcim tebrikler 7li rakamlara geldin canim inşallah bir daha hiç çikmazsinSelam kızlar..menüm..
Sabah: çökelekli yumurta, iki dilim kaşar, domates, salatalık, beş zeytin, dört ceviz..
Saat 15 de: iki kaşık şehriye salatası, dört sarma, ıspanak kavurması, yoğurtlu közlenmiş biber..
senn öğün atlamazdin menun ayni benimkilere benzemişş naberrrrrNiye kiz herzaman ki gibi
Sen beni baskasyla karistirdin galibasenn öğün atlamazdin menun ayni benimkilere benzemişş naberrrrr
Menün çok güzel afiyet olsunSelam kızlar..menüm..
Sabah: çökelekli yumurta, iki dilim kaşar, domates, salatalık, beş zeytin, dört ceviz..
Saat 15 de: iki kaşık şehriye salatası, dört sarma, ıspanak kavurması, yoğurtlu közlenmiş biber..
Günaydın umarım çok güzel ve kaçamaksın bir haftasonu olur hepimiz içinGünaydın tatlişlaaarr iyi haftasonları
Bugün telafi edersin canım bozma moralini.30 dk fazla egzersiz yap istersenGünaydn kizlar dün gece misafirlikteydim 1 adet minicik tuzlu kurabiye 1 adette baklavalik yufkadan yapilmis arasinda incir olan hafif tatlımsi birsey vardi onu yedim cok israr edildi offf ya offf
Bu haftaki kaçamağin olsun buda canimm bugün hafif beslenir dengelersin sennnGünaydn kizlar dün gece misafirlikteydim 1 adet minicik tuzlu kurabiye 1 adette baklavalik yufkadan yapilmis arasinda incir olan hafif tatlımsi birsey vardi onu yedim cok israr edildi offf ya offf
Günaydın umarım çok güzel ve kaçamaksın bir haftasonu olur hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?