Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

18 yıldır migren hastasıyım.ben öğün atladığımda az yediğimde, az sıvı tükettiğimde ve aşırı spor yaptığımda başım ağrır.yani kısacası başımın ağrımak için Bahanesi çok

Afiyet olsun tatlım çok güzel yine

Afiyet olsun sarrafcim tebrikler 7li rakamlara geldin canim inşallah bir daha hiç çikmazsin

senn öğün atlamazdin menun ayni benimkilere benzemişş naberrrrr
Sen beni baskasyla karistirdin galiba menulerime bir bak istersen ben iki ogun yerim hergun...
Ben cok doyurucu yiormnm sen sabah yiosn mesela aksam bir kurabiye yiosan onla kaliyosn ornek verdim. Ben ana yemek yiorm :) yani kaptanda bilir benm menulerm bu sekil standartt cnm :)

Menün çok güzel afiyet olsun

Günaydn kizlar dün gece misafirlikteydim 1 adet minicik tuzlu kurabiye 1 adette baklavalik yufkadan yapilmis arasinda incir olan hafif tatlımsi birsey vardi onu yedim cok israr edildi offf ya offf

Günaydn kizlar dün gece misafirlikteydim 1 adet minicik tuzlu kurabiye 1 adette baklavalik yufkadan yapilmis arasinda incir olan hafif tatlımsi birsey vardi onu yedim cok israr edildi offf ya offf
Bugün telafi edersin canım bozma moralini.30 dk fazla egzersiz yap istersen

Bu haftaki kaçamağin olsun buda canimm bugün hafif beslenir dengelersin sennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…