- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.101
Mooncumm mesajimi gormedinmi ? :) genelde karsilik cvp verdigimde sesin ciikmiyo senin :)bidaha cvp vermiyim sana en iyisi bende...Günaydin kizlarrrrrrrrrr harikaaaa kacamaksizzzz musmutlu guneslimiii güneşliiiiiii saglik dolu sevgi dolu bi haftasonu dilirummmmm sizeeeeee
Bugun telafi edersin cnm.. baklavalk yufka diyince gozumde fistikli baklava canlandiGünaydn kizlar dün gece misafirlikteydim 1 adet minicik tuzlu kurabiye 1 adette baklavalik yufkadan yapilmis arasinda incir olan hafif tatlımsi birsey vardi onu yedim cok israr edildi offf ya offf
ÇekmesiiiiiiinnnBugun telafi edersin cnm.. baklavalk yufka diyince gozumde fistikli baklava canlandicok bayilmam ama cnm cekti hahaha
Çok teşekkür ederim canım..hamilelik öncesi kiloma düştüm..daha çok var verilecek kilo..inşallah böyle devam eder..Afiyet olsun sarrafcim tebrikler 7li rakamlara geldin canim inşallah bir daha hiç çikmazsin
Ayy ne güzel canim bak doğum öncesi kilona geldin bileÇok teşekkür ederim canım..hamilelik öncesi kiloma düştüm..daha çok var verilecek kilo..inşallah böyle devam eder..
Nasil guzel duygu dimi ben hamile kaldigim kiloyuuu coktaaan geride bile biraktimmm sende birakirsin insalahÇok teşekkür ederim canım..hamilelik öncesi kiloma düştüm..daha çok var verilecek kilo..inşallah böyle devam eder..
Ben de pek sevmem ama sabah tv de gördüm gözüm döndü resmen..kahvaltıda günkurusu ceviz yedim geçti istek falan kalmadı..Bugun telafi edersin cnm.. baklavalk yufka diyince gozumde fistikli baklava canlandicok bayilmam ama cnm cekti hahaha
Maşallah bizeeeNasil guzel duygu dimi ben hamile kaldigim kiloyuuu coktaaan geride bile biraktimmm sende birakirsin insalah
Ayy ne güzel canim bak doğum öncesi kilona geldin bilepitir pitir inicek kalan kilolarda inşallah
Çok güzel bi duyguymuş..90.5 ile başlamıştım şükür 7 leri gördüm sıra geldi 6 yaNasil guzel duygu dimi ben hamile kaldigim kiloyuuu coktaaan geride bile biraktimmm sende birakirsin insalah
Ayy gün kurusuyla ceviz harikaaa oluyorBen de pek sevmem ama sabah tv de gördüm gözüm döndü resmen..kahvaltıda günkurusu ceviz yedim geçti istek falan kalmadı..
Yaz ortasında 6li rakamlara rahat gelirsin canimmm çıtır anneler olucaz hepimizzÇok güzel bi duyguymuş..90.5 ile başlamıştım şükür 7 leri gördüm sıra geldi 6 ya
Tadına çok alıştım..diğer tatlıları görünce çok ağır geliyo bana..inciri deniycem canım sağol..Ayy gün kurusuyla ceviz harikaaa oluyorkuru incirin arasina koymayı da dene canim cevizi harika bi tatli yiyo hissi veriyo bayılıyorum
Bayramda yirizBen de pek sevmem ama sabah tv de gördüm gözüm döndü resmen..kahvaltıda günkurusu ceviz yedim geçti istek falan kalmadı..
senin ki dusukmusssas zattteeenMaşallah bizeeebende hamile kaldığım kiloyu geride biraktim 57yle hamile kalmıştim şimdi 53
bende bende insallahÇok güzel bi duyguymuş..90.5 ile başlamıştım şükür 7 leri gördüm sıra geldi 6 ya
O zaman da 65 lerden falan inmiştim o kiloya zayifliğin keyfini süremeden hamile kaldimBayramda yiriz
senin ki dusukmusssas zattteeen
bende bende insallah
Evet dusukmus ojhhh...O zaman da 65 lerden falan inmiştim o kiloya zayifliğin keyfini süremeden hamile kaldimsonra doğuma girmeden bi tartildim 84 kilo Allahtan doğumda baya gitti ćiktigimda 72ydim daha önce zayıflamadigima yanıyorum şimdi kizimi sütten kesene kadar yedim de yedimm Ama emzirme döneminde almadim çok 75 olup başkoydum kilo vermeye sonuç
Allahh parteeeEvet dusukmus ojhhh...
Ben 78.5 falan kaldim aslinda daha zayiftm evlendm kg aldmklasik hahaha
Dogumu 9.5 kg yaptimm az almistm sonra 83dustum
emzirirkende 5kg aldim bi kac aydaoh oldummj gene 88 ben sok ben manset oofffffff kurtuldmm beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?