Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydin kizlarrrrrrrrrr harikaaaa kacamaksizzzz musmutlu guneslimiii güneşliiiiiii saglik dolu sevgi dolu bi haftasonu dilirummmmm sizeeeeee
Mooncumm mesajimi gormedinmi ? :) genelde karsilik cvp verdigimde sesin ciikmiyo senin :)bidaha cvp vermiyim sana en iyisi bende...
nysee sanada mutlu hafta sonlarii :)

Günaydn kizlar dün gece misafirlikteydim 1 adet minicik tuzlu kurabiye 1 adette baklavalik yufkadan yapilmis arasinda incir olan hafif tatlımsi birsey vardi onu yedim cok israr edildi offf ya offf
Bugun telafi edersin cnm.. baklavalk yufka diyince gozumde fistikli baklava canlandi cok bayilmam ama cnm cekti hahaha

Çok teşekkür ederim canım..hamilelik öncesi kiloma düştüm..daha çok var verilecek kilo..inşallah böyle devam eder..
Ayy ne güzel canim bak doğum öncesi kilona geldin bilepitir pitir inicek kalan kilolarda inşallah

Ben de pek sevmem ama sabah tv de gördüm gözüm döndü resmen..kahvaltıda günkurusu ceviz yedim geçti istek falan kalmadı..
Ayy gün kurusuyla ceviz harikaaa oluyor kuru incirin arasina koymayı da dene canim cevizi harika bi tatli yiyo hissi veriyo bayılıyorum

Ben de pek sevmem ama sabah tv de gördüm gözüm döndü resmen..kahvaltıda günkurusu ceviz yedim geçti istek falan kalmadı..
Bayramda yiriz
Maşallah bizeee bende hamile kaldığım kiloyu geride biraktim 57yle hamile kalmıştim şimdi 53
senin ki dusukmusssas zattteeen
Çok güzel bi duyguymuş..90.5 ile başlamıştım şükür 7 leri gördüm sıra geldi 6 ya
bende bende insallah

Bayramda yiriz

senin ki dusukmusssas zattteeen
bende bende insallah
O zaman da 65 lerden falan inmiştim o kiloya zayifliğin keyfini süremeden hamile kaldim sonra doğuma girmeden bi tartildim 84 kiloAllahtan doğumda baya gitti ćiktigimda 72ydimdaha önce zayıflamadigima yanıyorum şimdi kizimi sütten kesene kadar yedim de yedimm Ama emzirme döneminde almadim çok 75 olup başkoydum kilo vermeyesonuç

Evet dusukmus ojhhh...
Ben 78.5 falan kaldim aslinda daha zayiftm evlendm kg aldm klasik hahaha

Dogumu 9.5 kg yaptimm az almistm sonra 83dustum
emzirirkende 5kg aldim bi kac ayda oh oldummj gene 88 ben sok ben manset oofffffff kurtuldmm beeee

Evet dusukmus ojhhh...
Ben 78.5 falan kaldim aslinda daha zayiftm evlendm kg aldm klasik hahaha

Dogumu 9.5 kg yaptimm az almistm sonra 83dustum
emzirirkende 5kg aldim bi kac ayda oh oldummj gene 88 ben sok ben manset oofffffff kurtuldmm beeee
Allahh parteee ben şok men manşett olsun kizz bak gidiyooo kilolarrr boyun kaçti senin partiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…