Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Maşallah popişi kaşi kiiz sonra nazar değerrr inşallah hiiiç almazsin bir daha grmini bilee
Yokyok almam ben hix bukdar kisa surede bukadar cok kg vermemistim.
Simdi tanidim vucudumu nasil beslenmem gerektigini kendimden cok eminim dahada dusuyimde bir.. yani yedigm zaman ertesi gun yada gunler napicagimi biliyorm kendimi tanidim bu anlamda.. :) onceden ac kalarak iki uc gun diyet yapardm bos bos isler dayanamiodm sonra

Aynen canim bide o kadar emek veriyoruz bir daha bir daha aynı motivasyonu sağlayamiyor insan o yüzden verdiğimizi korumak çok önemli

Aynen canim bide o kadar emek veriyoruz bir daha bir daha aynı motivasyonu sağlayamiyor insan o yüzden verdiğimizi korumak çok önemli
Kesinliklee aman ne oyle yaa ye yeyeye nereye kadar hadi bir gun yersin guzel oteki gun yersn insan sisiyo resmen ben smdi ne zaman kendi beslenmem disinda yersem sisiyo midem rahatsiz oluyorm. :)

Kesinliklee aman ne oyle yaa ye yeyeye nereye kadar hadi bir gun yersin guzel oteki gun yersn insan sisiyo resmen ben smdi ne zaman kendi beslenmem disinda yersem sisiyo midem rahatsiz oluyorm. :)
Hem böyle hep hafif beslenince arada yaptığımız kaçamak çok iyi geliyor ama hep yediği zaman insan hem kiymeti kalmiyor hemde şişiyor kilo benim için büyük takıntı almamak için büyük çaba sarfediyoruum

Sen zayifsin
Ben 60Olsam yetr zaten ozaman 55zannederler yeter

Miyav_su tatlimmm napiyosun özledim
İyim canım sen nasılsın gruba gelebilirim değil mi bugün tartıldım sabah keşke foto çekseydim 79 kg olmuşum şok oldum ama dün akşam dükkandan geç çıkınca arkadaşa uğradım 1 dilim kek yedim mecburen dün sabah kahvaltımı 5 de yapmıştım burada ögle yemeği tavuk vardı yemiyorum çünkü açdımyedim ama evde 20 kadar ip atladım

Tabi gelebilirsin canim o sadece bu cuma ićin gecerliydi kilo vermene çok sevindim ama aç birakma kendini kuzum iyi bak kendine

Tabi gelebilirsin canim o sadece bu cuma ićin gecerliydi kilo vermene çok sevindim ama aç birakma kendini kuzum iyi bak kendine
Mecburen aç kalıyorum canım yemek saatinde müşteriler geliyor çıkamıyorum birde sevmediğim yemek varsa asla yemem burası merkezden uzak sadece pideci ve tost yapan bir yer var artık yemiyorum pide

Mecburen aç kalıyorum canım yemek saatinde müşteriler geliyor çıkamıyorum birde sevmediğim yemek varsa asla yemem burası merkezden uzak sadece pideci ve tost yapan bir yer var artık yemiyorum pide
Evden mi getirsen yemeğini canim yada ceviz badem fistik kayisi falan bulundur iş yerinde en azindan onlardan atiştirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…