- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.121
160 boyum cnm.. evt ya hepsinden kurtuldumm hemde uc ay bile degil wuhuu kendimi alkisliyorumAllahh parteeeben şok men manşett olsun kizz bak gidiyooo kilolarrr boyun kaçti senin partiş
Maşallah popişi kaşi kiiz sonra nazar değerrr160 boyum cnm.. evt ya hepsinden kurtuldumm hemde uc ay bile degil wuhuu kendimi alkisliyorum
Yokyok almam ben hix bukdar kisa surede bukadar cok kg vermemistim.Maşallah popişi kaşi kiiz sonra nazar değerrrinşallah hiiiç almazsin bir daha grmini bilee
Aynen canim bide o kadar emek veriyoruz bir daha bir daha aynı motivasyonu sağlayamiyor insan o yüzden verdiğimizi korumak çok önemliYokyok almam ben hix bukdar kisa surede bukadar cok kg vermemistim.
Simdi tanidim vucudumu nasil beslenmem gerektigini kendimden cok eminim dahada dusuyimde bir.. yani yedigm zaman ertesi gun yada gunler napicagimi biliyorm kendimi tanidim bu anlamda.. :) onceden ac kalarak iki uc gun diyet yapardm bos bos islerdayanamiodm sonra
Kesinliklee aman ne oyle yaa ye yeyeye nereye kadar hadi bir gun yersin guzel oteki gun yersn insan sisiyo resmen ben smdi ne zaman kendi beslenmem disinda yersem sisiyo midem rahatsiz oluyorm. :)Aynen canim bide o kadar emek veriyoruz bir daha bir daha aynı motivasyonu sağlayamiyor insan o yüzden verdiğimizi korumak çok önemli
Hem böyle hep hafif beslenince arada yaptığımız kaçamak çok iyi geliyor ama hep yediği zaman insan hem kiymeti kalmiyor hemde şişiyor kilo benim için büyük takıntı almamak için büyük çaba sarfediyoruumKesinliklee aman ne oyle yaa ye yeyeye nereye kadar hadi bir gun yersin guzel oteki gun yersn insan sisiyo resmen ben smdi ne zaman kendi beslenmem disinda yersem sisiyo midem rahatsiz oluyorm. :)
Sen zayifsinHem böyle hep hafif beslenince arada yaptığımız kaçamak çok iyi geliyor ama hep yediği zaman insan hem kiymeti kalmiyor hemde şişiyor kilo benim için büyük takıntı almamak için büyük çaba sarfediyoruum
İyim canım sen nasılsın gruba gelebilirim değil mi bugün tartıldım sabah keşke foto çekseydim
Olsun sende zayif olucaksinnSen zayifsin
Ben 60Olsam yetr zaten ozaman 55zannederler yeter
Artık bende takıntı oldu kilolarHem böyle hep hafif beslenince arada yaptığımız kaçamak çok iyi geliyor ama hep yediği zaman insan hem kiymeti kalmiyor hemde şişiyor kilo benim için büyük takıntı almamak için büyük çaba sarfediyoruum
Tabi gelebilirsin canim o sadece bu cuma ićin gecerliydiİyim canım sen nasılsın gruba gelebilirim değil mi bugün tartıldım sabah keşke foto çekseydim79 kg olmuşum şok oldum ama dün akşam dükkandan geç çıkınca arkadaşa uğradım 1 dilim kek yedim mecburen dün sabah kahvaltımı 5 de yapmıştım burada ögle yemeği tavuk vardı yemiyorum çünkü açdım yedim ama evde 20 kadar ip atladım
Tebrikler canımÇok güzel bi duyguymuş..90.5 ile başlamıştım şükür 7 leri gördüm sıra geldi 6 ya
Mecburen aç kalıyorum canım yemek saatinde müşteriler geliyor çıkamıyorum birde sevmediğim yemek varsa asla yemem burası merkezden uzak sadece pideci ve tost yapan bir yer var artık yemiyorum pideTabi gelebilirsin canim o sadece bu cuma ićin gecerliydikilo vermene çok sevindim ama aç birakma kendini kuzum iyi bak kendine
Takinti olmasi iyi aslinda canim yerken büyük vicdan azabı oluyor o yüzden fazla kaçirma en aza iniyorArtık bende takıntı oldu kilolar
Evden mi getirsen yemeğini canimMecburen aç kalıyorum canım yemek saatinde müşteriler geliyor çıkamıyorum birde sevmediğim yemek varsa asla yemem burası merkezden uzak sadece pideci ve tost yapan bir yer var artık yemiyorum pide
Evet katılıyorum canımTakinti olmasi iyi aslinda canim yerken büyük vicdan azabı oluyor o yüzden fazla kaçirma en aza iniyor
Kahvaltıyı iyi yapıyorum canım evden getirmeyi bende düşünüyorum hafif domates peynir zeytin gibi yarından itibaren getirmeyi planlıyorumEvden mi getirsen yemeğini canimyada ceviz badem fistik kayisi falan bulundur iş yerinde en azindan onlardan atiştirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?