- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.181
Valla bilmiyorm bugünde nasil telafi edeceksemBugun telafi edersin cnm.. baklavalk yufka diyince gozumde fistikli baklava canlandicok bayilmam ama cnm cekti hahaha
Yasaklar cnm.. oo bn hergun nutella kasik kasik yerdm cikolata falan kizimda oldum boylee abur cuburlar fln smdi okdr olup bitmiyormmmm yaValla bilmiyorm bugünde nasil telafi edeceksem
Bu diyet sürecinde niyeyse insanin cani nede cok tatli cekiyo ya
Zayiflayalm yeriz arada bosverValla bilmiyorm bugünde nasil telafi edeceksem
Bu diyet sürecinde niyeyse insanin cani nede cok tatli cekiyo ya
Biz doyuyoruz o aç kalıyor canım en büyük yanlış ben mesala dün sabah 5 kahvaltı yaptım öğlen de yemeğince Nevrim döndü açlıktanBiz ona diyoruz oda bana az yiosun falan diohahahahah
Muyavcim ne diyorsun harikasin ya bravooo sonunda 7 li rakamlari gördün tebrik ederim kuzucmİyim canım sen nasılsın gruba gelebilirim değil mi bugün tartıldım sabah keşke foto çekseydim79 kg olmuşum şok oldum ama dün akşam dükkandan geç çıkınca arkadaşa uğradım 1 dilim kek yedim mecburen dün sabah kahvaltımı 5 de yapmıştım burada ögle yemeği tavuk vardı yemiyorum çünkü açdım yedim ama evde 20 kadar ip atladım
Canm annemlerdeydim simdi geldm eve nasilsn bakim
Lütfen o 1 bardak zero olmams olsun moon onun yerine ayran yapta ic lütfenKizlar yemegimi yaptigima gire menumu yazayim..
sabah 2 kirmizi biber domates ve koy peyniri sekersiz cay 1 dilim tb ekmegi
ara hadlanmis yumurta beyazi
aksamda karabugdayli biber dolmasi yaptim cok merak ediorum nasil oldunu ve firinda tavuk but..belki 1 bardak zero
Ayy bende bayılıyorum patlicana yaaaaBende akşama kuru patlıcan yemeği ve yogurt yapıcam bol sarımsaklı of Canım çekti biliyo musunuz kızlar o yemeği ben patlıcanın herşeyini severim turşusunu bile of yaz gelsede yapsam sarımsaklı
Hahahahah :d aynen cnmBiz doyuyoruz o aç kalıyor canım en büyük yanlış ben mesala dün sabah 5 kahvaltı yaptım öğlen de yemeğince Nevrim döndü açlıktan
Sagol Canım benim demek ki grup psikolojisi ters tepti bendeMuyavcim ne diyorsun harikasin ya bravooo sonunda 7 li rakamlari gördün tebrik ederim kuzucm
Yaaa bende hep kaşık kaşık yiyodum ya suan bana pek cazip gelmiyor nutellada baska tatlilar cekiyor canm meselaaaaaa triliceeeeYasaklar cnm.. oo bn hergun nutella kasik kasik yerdm cikolata falan kizimda oldum boylee abur cuburlar fln smdi okdr olup bitmiyormmmm ya
Aman o zaman da korkumuzdan yiyemeyiz tekrar kilo alcaz diye offZayiflayalm yeriz arada bosver
Demekki ya..aman tek kilo verde grupta olmasan da olur.yine böyle yazarsin ama yarisma icinde olmazsn sadeceSagol Canım benim demek ki grup psikolojisi ters tepti bende
Kız mecburen burası merkezden uzak sadece pideci ve tostçu var malesef bende onları yemiyorum arkadaşa gittim onda da tavuk varmış zaten öğlen burda da vardı sadece 1 dilim kek yedim oda fena çarptıHahahahah :d aynen cnm
Bidaha oyle yapma insan fenalasir yaa
He bende öyle düşünüyorum buradan sizlerden ayrılamam kız 3 gün ban yedikten sonra buraya giremedim kriz geçirdim resmenDemekki ya..aman tek kilo verde grupta olmasan da olur.yine böyle yazarsin ama yarisma icinde olmazsn sadece
Yerin nasil belli oluyordu hepimiz ne kadar üzüldük gittiğine.ben moralin bozuldugu için direk üyelik iptali yaptin sanmistm hatta.birakma bizi miyavcm sensiz buralar cok sakin oluyorHe bende öyle düşünüyorum buradan sizlerden ayrılamam kız 3 gün ban yedikten sonra buraya giremedim kriz geçirdim resmen
Canımsın bende sizleri çok seviyorum inşallah şu kilolardan hep birlikte kurtulacağız Canım benim bende acaba diyorum diyet günlüğümü oluştursam dünden bu yana aklımda sizde Oray'a bakar yorumlarsınızYerin nasil belli oluyordu hepimiz ne kadar üzüldük gittiğine.ben moralin bozuldugu için direk üyelik iptali yaptin sanmistm hatta.birakma bizi miyavcm sensiz buralar cok sakin oluyor
Yoo ben yerim valla :) 60 olsamm bigun yer sonra telafi ederm.. :)Yaaa bende hep kaşık kaşık yiyodum ya suan bana pek cazip gelmiyor nutellada baska tatlilar cekiyor canm meselaaaaaa triliceeee
Benimdeeeee fistikli tatli senin yuzunden citir citir serbeti aksaaaa
Aman o zaman da korkumuzdan yiyemeyiz tekrar kilo alcaz diye off
Ah cnmmmmmmm yazkkKız mecburen burası merkezden uzak sadece pideci ve tostçu var malesef bende onları yemiyorum arkadaşa gittim onda da tavuk varmış zaten öğlen burda da vardı sadece 1 dilim kek yedim oda fena çarptıbugün yemek yiyeceğim
dusmesinnn motivasyonnnnnnnn... Bende mayisin sonuna kadar 60olurmuyum diyormmm imkansiz geliyo :) insallah olrsnDaha diyete baslayali 1 ay oldu ben simdiden skildm ya
Sanirim motivasyonum düştü
5 mayista esimin dogum günü var o zamana 6 li rakamlari görür müyüm ki ya offf
Kızlar bence olursunuz merak etmeyin adım kadar eminim sizdenYoo ben yerim valla :) 60 olsamm bigun yer sonra telafi ederm.. :)
Ah cnmmmmmmm yazkk
dusmesinnn motivasyonnnnnnnn... Bende mayisin sonuna kadar 60olurmuyum diyormmm imkansiz geliyo :) insallah olrsn
Az var yaa sanmiyormKızlar bence olursunuz merak etmeyin adım kadar eminim sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?