Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Muyavcim ne diyorsun harikasin ya bravooo sonunda 7 li rakamlari gördün tebrik ederim kuzucm

Lütfen o 1 bardak zero olmams olsun moon onun yerine ayran yapta ic lütfen

Bende akşama kuru patlıcan yemeği ve yogurt yapıcam bol sarımsaklı of Canım çekti biliyo musunuz kızlar o yemeği ben patlıcanın herşeyini severim turşusunu bile of yaz gelsede yapsam sarımsaklı
Ayy bende bayılıyorum patlicana yaaaa

Yasaklar cnm.. oo bn hergun nutella kasik kasik yerdm cikolata falan kizimda oldum boylee abur cuburlar fln smdi okdr olup bitmiyormmmm ya
Yaaa bende hep kaşık kaşık yiyodum ya suan bana pek cazip gelmiyor nutellada baska tatlilar cekiyor canm meselaaaaaa triliceeee

Zayiflayalm yeriz arada bosver
Aman o zaman da korkumuzdan yiyemeyiz tekrar kilo alcaz diye off

Hahahahah :d aynen cnm

Bidaha oyle yapma insan fenalasir yaa
Kız mecburen burası merkezden uzak sadece pideci ve tostçu var malesef bende onları yemiyorum arkadaşa gittim onda da tavuk varmış zaten öğlen burda da vardı sadece 1 dilim kek yedim oda fena çarptıbugün yemek yiyeceğim

He bende öyle düşünüyorum buradan sizlerden ayrılamam kız 3 gün ban yedikten sonra buraya giremedim kriz geçirdim resmen
Yerin nasil belli oluyordu hepimiz ne kadar üzüldük gittiğine.ben moralin bozuldugu için direk üyelik iptali yaptin sanmistm hatta.birakma bizi miyavcm sensiz buralar cok sakin oluyor

Yerin nasil belli oluyordu hepimiz ne kadar üzüldük gittiğine.ben moralin bozuldugu için direk üyelik iptali yaptin sanmistm hatta.birakma bizi miyavcm sensiz buralar cok sakin oluyor
Canımsın bende sizleri çok seviyorum inşallah şu kilolardan hep birlikte kurtulacağız Canım benim bende acaba diyorum diyet günlüğümü oluştursam dünden bu yana aklımda sizde Oray'a bakar yorumlarsınız

Yoo ben yerim valla :) 60 olsamm bigun yer sonra telafi ederm.. :)
Ah cnmmmmmmm yazkk
Daha diyete baslayali 1 ay oldu ben simdiden skildm ya
Sanirim motivasyonum düştü
5 mayista esimin dogum günü var o zamana 6 li rakamlari görür müyüm ki ya offf
dusmesinnn motivasyonnnnnnnn... Bende mayisin sonuna kadar 60olurmuyum diyormmm imkansiz geliyo :) insallah olrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…