- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.201
Aaa olabilir canm burayada yazabilirsn yada günlük de olusturabilirsinCanımsın bende sizleri çok seviyorum inşallah şu kilolardan hep birlikte kurtulacağız Canım benim bende acaba diyorum diyet günlüğümü oluştursam dünden bu yana aklımda sizde Oray'a bakar yorumlarsınız
Sen yersen bende yerim kizYoo ben yerim valla :) 60 olsamm bigun yer sonra telafi ederm.. :)
Ah cnmmmmmmm yazkk
dusmesinnn motivasyonnnnnnnn... Bende mayisin sonuna kadar 60olurmuyum diyormmm imkansiz geliyo :) insallah olrsn
Ya mayisin 5ine kadar 60 felan asla olamam da 68 bile olsam 6 li rakamlarin sevincinde olurum en azindanKızlar bence olursunuz merak etmeyin adım kadar eminim sizden
Yaa bilmiorm yaaa keskeeee ofoffffSen yersen bende yerim kiz
Tam 60 olmasan da 63-64 felan cok rahat olursun gibi geliyor bana parte
Bende sutlu kahve icicem kizz cnm cektiKizlar kahve yaptim yanındahaydi gelin beraber icelim
Ic canm afiyet olsunBende sutlu kahve icicem kizz cnm cekti
Mayis sonu düğün felan mi var canm ?Yaa bilmiorm yaaa keskeeee ofoffff
Ayyy ben icemedm yaaaIc canm afiyet olsunben hep bu türk kahvesini sade icenler nasil iciyor ki diyordm gayette mis gibi iciliyormus halbuki simdi şekerli ben nasil iciyomusum ya diyorum kendi kendme
Bidahaki ayin sonu kizimin 1.yas gunu varrrrrrrr..Mayis sonu düğün felan mi var canm ?
Niye icemedin kızAyyy ben icemedm yaaa
Bidahaki ayin sonu kizimin 1.yas gunu varrrrrrrr..
Mayisda kuzenin dugunu vaaaaaar
Mayisin sonuda otelimiz ayrildi tatilll vaaaar allahmm sebeplerm cooooook
Ah şuan tek istediğim o malesef müşteriler var geldiğimden bu yana oturamadım sandalyeyeKizlar kahve yaptim yanındahaydi gelin beraber icelim
Ayy sagol cnmmm insallah oluruz yaa ne blm kizimin dogm gnunde 68fln olursam super olr pembe bi elbise bulursam bideeeeeee tadindan yenmezzzzz..Niye icemedin kız
Haaa baya birseyler varmis canm ama ben senin tam 60 olmasan bile 64 lerde felan olacagina inanıyorum
Aaa ee hadi gel o zaman bekliyorm canmAh şuan tek istediğim o malesef müşteriler var geldiğimden bu yana oturamadım sandalyeye
Cay pek sevmiyorum zaten ama kahvede gerçekten şekersiz cok daha güzel oluyormuş yeni anladimBen 6 yıldır kahve ve çayda şeker kullanmıyorum bayılırım Türk kahvesine kızlar alışınca bırakılmıyor emin olun kahve cayın tadına varıyorsunuz
Ben olacagina inanıyorum teeeeee nisan sonundan bahsediyosun canm cok rahat olursun bence.hem sen bu ara cokca ip atliyosun ip atlamak acayip kalori yaktiriyor.Ayy sagol cnmmm insallah oluruz yaa ne blm kizimin dogm gnunde 68fln olursam super olr pembe bi elbise bulursam bideeeeeee tadindan yenmezzzzz..
Ben her ikisinide çok severimCay pek sevmiyorum zaten ama kahvede gerçekten şekersiz cok daha güzel oluyormuş yeni anladim
Ah nerde gelebilsem keşke şuan burada 3 tur otobüsü var sabah 4 de uyandım belim bile agrıyor eve saat 9-10 olurum ancakAaa ee hadi gel o zaman bekliyorm canm
Insallah canm bir daha hiiic niyetim yok zaten baslamaya felanBen her ikisinide çok severimafiyet olsun Canım umarım tekrar başlamazsın şekere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?