- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.141
Iyi olur canim güçsüz düşmeKahvaltıyı iyi yapıyorum canım evden getirmeyi bende düşünüyorum hafif domates peynir zeytin gibi yarından itibaren getirmeyi planlıyorum
Sagol Canım senin cimcime başladı mı kreşeIyi olur canim güçsüz düşme
Yok canim eşim işe başlayinca göndericez 2 haftaya baslicak heralde eşimdeSagol Canım senin cimcime başladı mı kreşe
Ay hadi hayırlısı ile başlasın işe canım bebişiniz Nasıl iyi miYok canim eşim işe başlayinca göndericez 2 haftaya baslicak heralde eşimde
İnşallah canimmm inşallahAy hadi hayırlısı ile başlasın işe canım bebişiniz Nasıl iyi mi
40 çıkınca düzelir bebiş rabbim sağlıcaklı bir ömür versinİnşallah canimmm inşallahçok tatliii bebişimizzzz biraz anneyi uykusuz birakiyo ama olacak o kadar
canim gormedim hangisiiiMooncumm mesajimi gormedinmi ? :) genelde karsilik cvp verdigimde sesin ciikmiyo senin :)bidaha cvp vermiyim sana en iyisi bende...
nysee sanada mutlu hafta sonlarii :)
Ogun atlamisn dedin bende benm butun menulerimn iki ogun ve anaogun oldugunu yazdimmmmmmmmmmmmmmmmm@ParteMoralll kiz ALLAH iyligoni versin benki cok severim karsilik vermeyi sana atladigim msjlar denk gelmis demkkii..merak etme 2 satirla korkutamazsin beniiiibelki iddalaşmk istememisimdir bilemedimki hamgi msj
heeee okudum okudum saat cok gecti canim uyudum..ama 2 ogunde az bide bana diosunki sen kurabiye yiuosun bitane benim adım cikti oyle yoksa yiyorum bende benim sabah kahvaltilarm cok saglam..bende 2 ogun yiyorum hep bide arada ceviz badem yiyorum ekstra..nadiren bazn 2.ogunm zayif oluo oda canm istemio zorlamiorum bende..hatta ben cok sut icerim yani aslina bakarsan genel olarak sendn daha cok yiyorumOgun atlamisn dedin bende benm butun menulerimn iki ogun ve anaogun oldugunu yazdimmmmmmmmmmmmmmmmm
Hehhhh boyleeeeKizlar yemegimi yaptigima gire menumu yazayim..
sabah 2 kirmizi biber domates ve koy peyniri sekersiz cay 1 dilim tb ekmegi
ara hadlanmis yumurta beyazi
aksamda karabugdayli biber dolmasi yaptim cok merak ediorum nasil oldunu ve firinda tavuk but..belki 1 bardak zero
Sus kizzzz bilmeseeekheeee okudum okudum saat cok gecti canim uyudum..ama 2 ogunde az bide bana diosunki sen kurabiye yiuosun bitane benim adım cikti oyle yoksa yiyorum bende benim sabah kahvaltilarm cok saglam..bende 2 ogun yiyorum hep bide arada ceviz badem yiyorum ekstra..nadiren bazn 2.ogunm zayif oluo oda canm istemio zorlamiorum bende..hatta ben cok sut icerim yani aslina bakarsan genel olarak sendn daha cok yiyorum
Evet sana katılıyorum grubun sağlıklı beslenen bayanı sensinSus kizzzz bilmeseeekondan mi saglksiz beslenen basinda geliyosn haahh
Ben grubun saglikli beslenen 1.hatunuyum
Benm arada oluyo sacmalamalarm ama sen ac kalip bi anda yiosun ondan kg aliyosun..
Iki ogun asla az degil ben cok guzel doyana kadar yiorm.. ac olsam yerm yumurta sebze vsvs ama acikmiyorm yani :)
Miyav_su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?