Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bebişim bütün uzmanlar diyor kahvaltı ile öğlen akşam yemekleri arası 5-6 saat geçince diğer öğünleri yiyin diye atıyorum @ParteMoralll geç kahvaltı yapıyorsa saat 11 gibi akşam yemeği 7 de yese 8 saat geciyor kahvaltıyı saat 8 de yapsa öğlen 14 gibi yer akşam yüne 8 de

İşte aç kalmıyorsun menün güzel bizlere kızma kendini aç bırakma dün ben aç kaldım mecburen Nevrim döndü kız

Bende akşama kuru patlıcan yemeği ve yogurt yapıcam bol sarımsaklı of Canım çekti biliyo musunuz kızlar o yemeği ben patlıcanın herşeyini severim turşusunu bile of yaz gelsede yapsam sarımsaklı

Cnm ben erken kalkiyorm kizla ama kahvalti yapamiyorm aliskanlik cok nadirdir yaptigim midem kalkiyo yiemiorm..
Oyuzden 10-11gibi yiorum kahvaltimi..
Aksam yemegimide 6ya kadar yemis oluyorum.. sonra bidaha bisey yemiyorm yemek olarak..
Illa arada kuruyemis falanmi yemem lazm cnm cok cekerse atarm agzima okdr.. :) bende bu sorun yok bence

İşte uzmanlarda onu diyor aradan 5 saat geçecek saat 7 den sonra yemeyin sadece sıvı işte bu kadar unlu gıda Abur Cabur yok

Yani uc ogun daha nereme yicem sisiyorm cok sukur.. :)
Gerek yok geç kahvaltı yapınca eger yersen işte o hata bende beden aklı ile zayıfla diye bir kitap var orada iyice anlatmış doktor Karatay'da öyle rahmetli Prof Ahmet Aydın'ın kitaplarını okuyorum oda aynısını söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…