- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.161
Kız seni ben kaç gündür görmüyorum en son kısır hard party yaptın annen ve kardeşlerinle hatırlatırım@SekerPancari71 @ParteMoralllMiyav_su cınımlarrrrrr benim gitmemimi bekliosunz bol bol sohbetlesmek icinnnn ben geliroum kimse yok cikiorum herkes damlamısş
Bebişim bütün uzmanlar diyor kahvaltı ile öğlen akşam yemekleri arası 5-6 saat geçince diğer öğünleri yiyin diye atıyorum @ParteMoralll geç kahvaltı yapıyorsa saat 11 gibi akşam yemeği 7 de yese 8 saat geciyor kahvaltıyı saat 8 de yapsa öğlen 14 gibi yer akşam yüne 8 deheeee okudum okudum saat cok gecti canim uyudum..ama 2 ogunde az bide bana diosunki sen kurabiye yiuosun bitane benim adım cikti oyle yoksa yiyorum bende benim sabah kahvaltilarm cok saglam..bende 2 ogun yiyorum hep bide arada ceviz badem yiyorum ekstra..nadiren bazn 2.ogunm zayif oluo oda canm istemio zorlamiorum bende..hatta ben cok sut icerim yani aslina bakarsan genel olarak sendn daha cok yiyorum
İşte aç kalmıyorsun menün güzel bizlere kızma kendini aç bırakma dün ben aç kaldım mecburen Nevrim döndü kızKizlar yemegimi yaptigima gire menumu yazayim..
sabah 2 kirmizi biber domates ve koy peyniri sekersiz cay 1 dilim tb ekmegi
ara hadlanmis yumurta beyazi
aksamda karabugdayli biber dolmasi yaptim cok merak ediorum nasil oldunu ve firinda tavuk but..belki 1 bardak zero
Bende canimm goruyosunn :)Evet sana katılıyorum grubun sağlıklı beslenen bayanı sensinBende 2 ögün besleniyorum canım kahvaltım çok sıkı akşamlarıda et balık herşey sende öylesin keza
Cnm ben erken kalkiyorm kizla ama kahvalti yapamiyorm aliskanlik cok nadirdir yaptigim midem kalkiyo yiemiorm..Bebişim bütün uzmanlar diyor kahvaltı ile öğlen akşam yemekleri arası 5-6 saat geçince diğer öğünleri yiyin diye atıyorum @ParteMoralll geç kahvaltı yapıyorsa saat 11 gibi akşam yemeği 7 de yese 8 saat geciyor kahvaltıyı saat 8 de yapsa öğlen 14 gibi yer akşam yüne 8 de
aa bu aradaaaa 79 olmussun cnm tebriklerrrBende akşama kuru patlıcan yemeği ve yogurt yapıcam bol sarımsaklı of Canım çekti biliyo musunuz kızlar o yemeği ben patlıcanın herşeyini severim turşusunu bile of yaz gelsede yapsam sarımsaklı
İşte uzmanlarda onu diyor aradan 5 saat geçecek saat 7 den sonra yemeyin sadece sıvı işte bu kadar unlu gıda Abur Cabur yokCnm ben erken kalkiyorm kizla ama kahvalti yapamiyorm aliskanlik cok nadirdir yaptigim midem kalkiyo yiemiorm..
Oyuzden 10-11gibi yiorum kahvaltimi..
Aksam yemegimide 6ya kadar yemis oluyorum.. sonra bidaha bisey yemiyorm yemek olarak..
Illa arada kuruyemis falanmi yemem lazm cnm cok cekerse atarm agzima okdr.. :) bende bu sorun yok bence
Teşekkür ederim canım nedense grup psikolojisi bende ters teptiaa bu aradaaaa 79 olmussun cnm tebriklerrr
Yani uc ogun daha nereme yicem sisiyorm cok sukur.. :)İşte uzmanlarda onu diyor aradan 5 saat geçecek saat 7 den sonra yemeyin sadece sıvı işte bu kadar unlu gıda Abur Cabur yok
Sen uzak dur iyisimi hahahahaTeşekkür ederim canım nedense grup psikolojisi bende ters tepti
Gerek yok geç kahvaltı yapınca eger yersen işte o hata bende beden aklı ile zayıfla diye bir kitap var orada iyice anlatmış doktor Karatay'da öyle rahmetli Prof Ahmet Aydın'ın kitaplarını okuyorum oda aynısını söylüyorYani uc ogun daha nereme yicem sisiyorm cok sukur.. :)
Evet sabah mefkurem ile konuştuk oda aynısını dedi bazı insanlarda yarışma tarzı şeyler ters işliyor diye beni hemen hemen bütün gruptakiler tanıyor keşke foto çekseydim ona üzüldümSen uzak dur iyisimi hahahaha60olup aramiza donersin
Aynen cnmmmmGerek yok geç kahvaltı yapınca eger yersen işte o hata bende beden aklı ile zayıfla diye bir kitap var orada iyice anlatmış doktor Karatay'da öyle rahmetli Prof Ahmet Aydın'ın kitaplarını okuyorum oda aynısını söylüyor
Hic de halim yok ya spor yapmaya niyeyseBugün telafi edersin canım bozma moralini.30 dk fazla egzersiz yap istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?