- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.341
Biraz önce hastaneden geldik.ateşi 40 ı geçti. İyi degiliz
Ya çok üzüldüm rabbim şifa versin hemenBiraz önce hastaneden geldik.ateşi 40 ı geçti. İyi degiliz
Her cuma tartı günümüz saat 12 kadar yazmak zorundayız birbirimizin menümüze yorum yapıyoruz haftalık 35 mesaj yazmak zorundasın ki o yazılıyor 2 hafta düzenli menü bildirirsen takımdasınBen hepsini okudum ama pek bsey anlayamadım bana kısaca aciklayabilirmsniz
Af buyur kız bu ünlü mü ben tanımıyorum kim bu Canım merak ettimBayılıyorum su kizin fizigine yaa masallah
Ateş düşürücü yaptı mı Canım bebişeBiraz önce hastaneden geldik.ateşi 40 ı geçti. İyi degiliz
Gerçekten süper kim bu adı ne boyu kaç kiBu arada fotolar atmissiniz benim hayalim tam da su kiz gibi olmak Eki Görüntüle 1803606
Rica ederim tatlımTamamdir çok teşekkürederm canım sol:-*
Canım hoşgeldin aramızaGrubumuza yeni katıldım 56 kg 160 boyum hedefim 51 50 kg olmak yeni evliyim yarın spora yazılıcam allahnasip?ederse bundan tam iki yıl önce 70 kg dum
Afiyet olsun CanımSabah;bir haslanmis yumurta az peynir atistirdim evden ciktm hemen
4 bucukta Yaptigim tavuklu pilavdan yedim bir kase bide ayran. Bugun btti biyere gtmek istemiorm duzenm kacio pf
Bugünde yapabilirsin CanımO zaman ben yarından itibaren bildirim yapıyorum buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?