- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.361
Olmasin rahatsizz oldmAfiyet olsun Canım
Hadi ya sende mi of bende cips yedim ögleden Bu yana midem bulanıyor başım ağrıyor şansıma 19.30 grup varmış Malezyalı bekliyorum Türk olsaydı giderdimOlmasin rahatsizz oldm
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, ve kaptan yardımcımızGrubumuza yeni katıldım 56 kg 160 boyum hedefim 51 50 kg olmak yeni evliyim yarın spora yazılıcam allahnasip?ederse bundan tam iki yıl önce 70 kg dum
Kolay gelsin güzelimKizlar bugün misafirm gelecek onun hazirligi icindeyim.aksama anca ugrarim öpüyorum sizi
Ayyyyyyyyyy çok güzel yaa
Biraz önce hastaneden geldik.ateşi 40 ı geçti. İyi degiliz
Çok zarif dimiGerçekten süper kim bu adı ne boyu kaç ki
Allah mutluluğunuzu bozmasın tatlimmmÖncelikle 8 aylık evliyim ve çoook mutluyum160 boyum kilo 56 hedefim 50 yda 51 21 yaşındayım uzun boylu bi bayan olmak çok istiyorum ama bu saatten sonra olamam o yüzden her zaman fit olmak istiyorum çünkü bundan tam 2 yıl önce 70 leri gördüm bundan hiç rahatsızlık duymadım taaa ki bi arkadaşım beni uyarina kadr sen böyle değildin bi kilo alsan yemeyi kesiodun dedi ve dha snra topladım kendimi suan böyleyiz
OooovvvSabah yarım ekmek nutella sürüp yedim canım çok tatlı çekiyor malum özel günler akşam üstü bi kase puding yedim simdi akşam yemeği yicem sardalya kızartma ve salata yanina
Daha yeni evlisin canim evliliğin keyfini çıkarAllah bağışlasın canimmbende isitiyorum anne olmak ama zayifladiktan sonra sanirm korkuyorum hamilelikten
Evet Canım sağlık olsun ikinci çocuk da yaparsın inşallah bende hamile kalırsam yüzmeyi öğrenip yüzmek istiyorum inşallahÇok zarif dimiayy kızlar çocuk doğurmadan bi fiziklere ulaşmak daha kolay ben yeterince zayifim ama o çatlak ve yumuşak karın bozuyor görüntüýü şimdiki aklim olsa hamileliğim boyunca yoga veya pilates yapip yediğime ictigime dikkat ederdim sağlık olsun neysee
Maşallah Canım çok iyiÖncelikle 8 aylık evliyim ve çoook mutluyum160 boyum kilo 56 hedefim 50 yda 51 21 yaşındayım uzun boylu bi bayan olmak çok istiyorum ama bu saatten sonra olamam o yüzden her zaman fit olmak istiyorum çünkü bundan tam 2 yıl önce 70 leri gördüm bundan hiç rahatsızlık duymadım taaa ki bi arkadaşım beni uyarina kadr sen böyle değildin bi kilo alsan yemeyi kesiodun dedi ve dha snra topladım kendimi suan böyleyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?