Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yarında spor var of yarına yemek hazırlayamayacağım ıspanak yada pırasa yapayım diyordum ama çok zor

Afiyet olsun canim iyi yapmışsın burası da öyle buzz gibi
Artık mevsimlerde sapıttı ya sorma birde yarın kuvvetli yağış varmış burada benim dükkanda malzemelerin çoğu dışarda of ki of bugün şükür iyidi Malezyalı grup sayesinde Allah bereket versin iyidik birde Rusya açıklama yapmış bu kriz geçici diye umarım Ruslar gelir özellikle bayanlar malum burada Türk erkeklerinden güzel para kazanıyorlar alışverişlerinde çok iyi oluyor malesef durum böyle

Allah bereket versin canimm inşallah daha iyiye gidecekk hersey❤❤

SekerPancarii canım eşinle aranız düzeldi mi boncuk kızın Nasıl iyi mi hadi inşallah kreşe giderde rahat edersinbirde sen bana koşu bandı sormuştun hocaya sordum hep yazayım dedim yazamadım bir türlü uzun vadede bir işe yaramaz dedi parası çöpe gider dedi Canım alacaksa voit alsın dedi

Saol canımmm bizim darginliğimiz bir gün sürerr en fazla iyyiz şuan kizim da yeni iyi oldu canım havalar malum zor geçti eşim işe başlasin Allah izin verirse göndericezz kreşe bi başlasaydi hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…