- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.381
Kahvaltı ve pudıng olmamışSabah yarım ekmek nutella sürüp yedim canım çok tatlı çekiyor malum özel günler akşam üstü bi kase puding yedim simdi akşam yemeği yicem sardalya kızartma ve salata yanina
Aksam yemegi yemedin mi miyaaavvBende çok üşüdüm kızlar dükkanda eve yeni geldim sabah 5 de uyanıp 07.00 grup varmış herkese iyi geceler zaten midem bulanıyor başımda ağrıyor çok üşüdüm
Şimdi geldim ve çok üşüyorum midem de bulanıyor domates peynir birde adaçayı hazırlıyorum Canım burası çok soğuk kış resmen geri geldiAksam yemegi yemedin mi miyaaavv
Afiyet olsun canim iyi yapmışsın burası da öyle buzz gibiŞimdi geldim ve çok üşüyorum midem de bulanıyor domates peynir birde adaçayı hazırlıyorum Canım burası çok soğuk kış resmen geri geldi
Aslında buzluğa köfte yapip atsan bu günler için pratik olur canim ćikarir yağsiz kizartirsin tavada hemencikYarında spor var of yarına yemek hazırlayamayacağım ıspanak yada pırasa yapayım diyordum ama çok zor
Artık mevsimlerde sapıttı ya sorma birde yarın kuvvetli yağış varmış burada benim dükkanda malzemelerin çoğu dışarda of ki of bugün şükür iyidi Malezyalı grup sayesinde Allah bereket versin iyidik birde Rusya açıklama yapmış bu kriz geçici diye umarım Ruslar gelir özellikle bayanlar malum burada Türk erkeklerinden güzel para kazanıyorlar alışverişlerinde çok iyi oluyor malesef durum böyleAfiyet olsun canim iyi yapmışsın burası da öyle buzz gibi
Doğruyu söylüyorsun kuzum akıl akıldan üstündür hiç aklıma gelmedi tost makinesinde kızartırım hemencecikAslında buzluğa köfte yapip atsan bu günler için pratik olur canim ćikarir yağsiz kizartirsin tavada hemencik
Allah bereket versin canimm inşallah daha iyiye gidecekk hersey❤❤Artık mevsimlerde sapıttı ya sorma birde yarın kuvvetli yağış varmış burada benim dükkanda malzemelerin çoğu dışarda of ki of bugün şükür iyidi Malezyalı grup sayesinde Allah bereket versin iyidik birde Rusya açıklama yapmış bu kriz geçici diye umarım Ruslar gelir özellikle bayanlar malum burada Türk erkeklerinden güzel para kazanıyorlar alışverişlerinde çok iyi oluyor malesef durum böyle
Doğruyu söylüyorsun kuzum akıl akıldan üstündür hiç aklıma gelmedi tost makinesinde kızartırım hemencecik
Ayyy evet att canim merak ediyorumŞu dükkan düzene girerse buraya foto Atıcam inşallah kızlar
Amin inşallah yolun buraya düşerse beklerim herkesi kızlarAllah bereket versin canimm inşallah daha iyiye gidecekk hersey❤❤
Saol canımmm bizim darginliğimiz bir gün sürerr en fazlaSekerPancarii canım eşinle aranız düzeldi mi boncuk kızın Nasıl iyi mi hadi inşallah kreşe giderde rahat edersin birde sen bana koşu bandı sormuştun hocaya sordum hep yazayım dedim yazamadım bir türlü uzun vadede bir işe yaramaz dedi parası çöpe gider dedi Canım alacaksa voit alsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?