- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.401
İnşallah şuan sizi en iyi ben anlıyorum rabbim hayırlı bir kapı açsın mutluğunuz ağzınızın tadını hiç bozmasınSaol canımmm bizim darginliğimiz bir gün sürerr en fazlaiyyiz şuan kizim da yeni iyi oldu canım havalar malum zor geçti eşim işe başlasin Allah izin verirse göndericezz kreşe bi başlasaydi hayirlisiyla
Çalışıyor Musun CanımEvet canım biraz tadını çıkarırım ama genç anne olmak istiyorumbirazda kararsızım, sanırım
Kolay gelsin Canım el atmışken Burayada gel ya çok tembelim bugünMutfagi toplamaktan yetişmedim burya
Ben sezonluk Amaleyim Canım mart ayında başlarım kasımda biter turizmciyim malesef çok üzgünüm kendi dükkanım var turistik hediyelik bu devirde birde esnafım ikinci büyük hatam üçüncü en büyük hatam evliyimHayır çalışmıyorum canım ya sen
Nasıl Marine ediyorsun somonu? Sadece tuz ve sıvıyağ mı?BiZde hep balıkçıda pişirip eşim eve getiriyordu gecen hafta dedim birde fırında yapalım yoköyle lezzet ya bayıldım bugün erken çıkarsam alıcaksın balıkçıdan şuan midem bulanıyor bugün zor yemek yerim
Ay Canım kıyamam ben sana dur birde yıkanacak ve katlanacaklarda var yarına yemek de yapar mısınTabii atarım canım nerde otursuosun
Sıvı yap koymadım Canım iyikide koymamışız çünkü kendi yağını salıyorNasıl Marine ediyorsun somonu? Sadece tuz ve sıvıyağ mı?
Çok geçmiş olsunBiraz önce hastaneden geldik.ateşi 40 ı geçti. İyi degiliz
Allah güç kuvvet versin canımKızlar ben kaçıyorum sabah 05.00 de uyanmam lazım öpüyorum sizleri
Amin Canım cümlemizeAllah güç kuvvet versin canım
Geçmiş olsun canım.kahretsin o cipsiŞimdi geldim ve çok üşüyorum midem de bulanıyor domates peynir birde adaçayı hazırlıyorum Canım burası çok soğuk kış resmen geri geldi
Evet ben de öyle yaptım. Eşim oğlumla pizza yediği günler çıkarıp yiyorumAslında buzluğa köfte yapip atsan bu günler için pratik olur canim ćikarir yağsiz kizartirsin tavada hemencik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?