- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.701
Kızlar cepten girdim ay tatile cıkmadım sivastayım ama bu yaz tatile filan cıkmadım diye kendime tatil yaratıyorum kaydirigubbakcemile3 bu arada elma diyetini sakın yapmayın ben bıraktıktan sonra yine diyet menusu gibi yedim ama kilo aldım 79 olmusum mafoldumben metabolzmanızı bozmayn kızlar.lmaz:
aaa ne 10 kilosu zaten benim hedef 79di 65 yaptım keşke 70de kalsaydı sen 60 yapardın kaydirigubbakcemile3slm herkese
nazco sağol güzelim gidiyor işte manisaya sorunsuz dönecek inş :Saruboceq:
hürsultan sen benim yardımcın olacaksın kaptanlığa göz koyuyum deme :jeyyar:sengözlerimebaksanab
kızlar kaptan olunca aldığım bir kararı yürürlüğe koyacam herkesin hedefini 10 kilo azalttım. öyle beni bırakıp gitmek yok delikafadulden
ay ne uğraşması okuyun üfleyin diom kötü bişi mi dedim :umursamaz: :sinifsinif:fisfisfis
takımda kimse yokmu ben bu kızla ugraşamıyom artık:sm_confused:
elin oğlunu mu depresyona sokucam sırnaşık şey siz yeterki isteyin o da olur :lepi: kaydirigubbakcemile3günaydınnnnnnnnnnnnn ben geldim opuyorumnanaktan
bu hafta oluyorum kurtulamadın benden senin hedef 85 den 75 oldu :jeyyar:
valla özge elin oğlunu depresyona sokar benden söylemesi delikafadulden
gez güzelim, kendine gel. dikkat et kilo alıp gelme yoksa depresyondan kurtaramayız seni a.s
bebiş nerelerdesin bakimmmmm çık ortaya dominoşşşş
dominoş yalancıktan tatile çıktı kaydirigubbakcemile3 sengözlerimebaksanabdominoş 1-2 gün tatile çıktı..
depresyondan çıkamıyo bu kız...
neyse azcık rahatlasın bakalım..
ah ah sakalım yokki laf anlatayım dominoş bence sen spor yapmıyorsun kaydirigubbakcemile2
nerdesiniz yahuuu hepinizi tembel ilan ediyorummm:umursamaz:
heyy hatunlar şaka mı bu?
salı çarşamba perşembe cuma....sositososito
oh oh yanadan ....sositososito
perşembe akşamda nöbetteyim..allah izin verirse cuma sabah erkenden yazarım zemuszemus
kendimi süper motive hissediyom ya..:sm_cool:
ay sporla ne alaka onu çözemedim :bbo: off evde zaten bugün spor yapayım dedim o eski halimden eser yok eskiden evde spor yapmaya bayılırdım ama şimdi sıkılıyorum :umursamaz: bizde annemle karar verdik belediyenin spor parklarına gidip orda yapıcaz sporumuzu kaydirigubbakcemile3off o elma bana yaramadı ki metabolizmamı bozdum eski halime geri gelirim inş kısa zamanda :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?