- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.421
Ben voit kullanıyorum 9 yıldır.çok memnunum@SekerPancari71 canım eşinle aranız düzeldi miboncuk kızın Nasıl iyi mi hadi inşallah kreşe giderde rahat edersin birde sen bana koşu bandı sormuştun hocaya sordum hep yazayım dedim yazamadım bir türlü uzun vadede bir işe yaramaz dedi parası çöpe gider dedi Canım alacaksa voit alsın dedi
Sorma Canım hepsi benim hatam 3 sene sonra Nasıl aklıma düştü anlatamam kaç gün direndim yedim dersimide aldımGeçmiş olsun canım.kahretsin o cipsi
Bir de şöyle düşün: bından sonra her gördüğünde mide bulantın gelecek aklına ve almaktan vazgeçeceksinSorma Canım hepsi benim hatam 3 sene sonra Nasıl aklıma düştü anlatamam kaç gün direndim yedim dersimide aldım
Ay evet birde baş Ağrı'sı domates peyniri zorla yedim şimdi ağrı kesici aldımBir de şöyle düşün: bından sonra her gördüğünde mide bulantın gelecek aklına ve almaktan vazgeçeceksin
Bu aralar evet uzun hikaye rabbim senin mutluluğunu bozmasın ağzınızın tadı yerinde olsunPismanmsn evli olduğuna canım sem
Afiyet olsun Canım reglin mi yaklaşıyor tatlı ve kuru meyve iyi yemişsin afiyet olsunBugünkü menüm:
Sabah: omlet, peynir, domates, salatalık,zeytin,1 dlm tb ekmek,2 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi-tahin
Ara:2 kuru incir, 1 avuç kuruyemiş
Ara: portakal
Akşam: et kavurma,salata, ayran,1 dlm tb ekmek,
Ara:2 gün kurusu( tatlı niyetine)
3 Lt su, açıkhavada bebeğimi kanguruya koyup 30 dk yürüdüm.
@ParteMoralll canım Nasıl oldun
@ParteMoralll kız fıstık Nasıl oldun merak ettim bak gözlerim kapanmaya başladı
iyiyim cnmmmmm biseyim yok aliskin degilim ya midem istemiyo kotu seyleri rahatsiz oluyo hemencik :) cnm midem yaa
İnş almazsın canım daha hayır emekle veriyoruz kilo alınca zorumuza gidiyor inş veririz almayız dahaMisafirliği severim ama şu yemek konusu sıkıntı biraz..hazırlık yapılmış yesen ayrı yemesen ayrı..iki gündür kaçamak var off..bu hafta dikkat etmem lazım regl olabilirim heran..kilo almak istemiyorum daha.
Af buyur kız bu ünlü mü ben tanımıyorum kim bu Canım merak ettim
Canm internet fenomeni bi kiz adi özge biyu 1.75 felan vardir heralde yada daha üstü ama taş gibi kiz masallah yaGerçekten süper kim bu adı ne boyu kaç ki
Canm hoşgeldin aramizaO zaman ben yarından itibaren bildirim yapıyorum buraya
56 beden miiiiiiiKızlar 56 bedenlik tek pantolonumun da sonunda lastiği koptu dayanamadı daha fazlaalkahdan çantada don lastiği taşıyorum ne olur ne olmaz diye o kadar bollaştı ki sormayın çok komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?