- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.441
Ooo nasil indin simdiki kilona canm ? Ve ne kadar sürede kilo veridnÖncelikle 8 aylık evliyim ve çoook mutluyum160 boyum kilo 56 hedefim 50 yda 51 21 yaşındayım uzun boylu bi bayan olmak çok istiyorum ama bu saatten sonra olamam o yüzden her zaman fit olmak istiyorum çünkü bundan tam 2 yıl önce 70 leri gördüm bundan hiç rahatsızlık duymadım taaa ki bi arkadaşım beni uyarina kadr sen böyle değildin bi kilo alsan yemeyi kesiodun dedi ve dha snra topladım kendimi suan böyleyiz
Aboo bu menüde ne böylee hiiiiiic olmamis yahuSabah yarım ekmek nutella sürüp yedim canım çok tatlı çekiyor malum özel günler akşam üstü bi kase puding yedim simdi akşam yemeği yicem sardalya kızartma ve salata yanina
Aaa tatlım cok gecmis olsun yaBende çok üşüdüm kızlar dükkanda eve yeni geldim sabah 5 de uyanıp 07.00 grup varmış herkese iyi geceler zaten midem bulanıyor başımda ağrıyor çok üşüdüm
At kiz bende cok merak ediyorum zaten dükkanıŞu dükkan düzene girerse buraya foto Atıcam inşallah kızlar
Öglen yememissin sanirim güzel olmus menü sanirim seninde regli yaklasiyor ben gibiBugünkü menüm:
Sabah: omlet, peynir, domates, salatalık,zeytin,1 dlm tb ekmek,2 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi-tahin
Ara:2 kuru incir, 1 avuç kuruyemiş
Ara: portakal
Akşam: et kavurma,salata, ayran,1 dlm tb ekmek,
Ara:2 gün kurusu( tatlı niyetine)
3 Lt su, açıkhavada bebeğimi kanguruya koyup 30 dk yürüdüm.
Ya iste en nefret ettiğim şey bu diyet sürecinde misafirlige gitmek.. ye ye bisey olmaz ay yemezsen hatrim kalir laflari deli ediyor beni.yahu sen birsey olmaz diyorsun da ben hafta boyu kilo veremiyorm diyesm geliyoMisafirliği severim ama şu yemek konusu sıkıntı biraz..hazırlık yapılmış yesen ayrı yemesen ayrı..iki gündür kaçamak var off..bu hafta dikkat etmem lazım regl olabilirim heran..kilo almak istemiyorum daha.
Sağlık olsun bugün dengeli beslenirsin CanımBugün menüm yerlerde resmen su an acliktan bayilcam resmen ama yememek zorundayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma
Öglen 1 kase corba
Ara yok
Aksam 1 kase corba yarim pide azda salata
Ara 2 catal haşhaşlı tatlı 2 dilim armut (ince dilim)
Su 1.5 spor yok malesef
Evet aynen katılıyorum bugün ye yarın yeme bunun bugünü yarını yok kiYa iste en nefret ettiğim şey bu diyet sürecinde misafirlige gitmek.. ye ye bisey olmaz ay yemezsen hatrim kalir laflari deli ediyor beni.yahu sen birsey olmaz diyorsun da ben hafta boyu kilo veremiyorm diyesm geliyo
İnşallah bazen buraya foto yüklenmiyor umarım kabul ederde atarımAt kiz bende cok merak ediyorum zaten dükkanı
Sorma hep pis cips yüzünden benim yüzümden hakettimAaa tatlım cok gecmis olsun ya
Afiyet olsun Canım bugün pek olmamış menünMenüm..
Sabah: soğanlı yumurta, iki köfte, kk peynir, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mısır çorbası, iki tavuk but, marul salatası..
Misafirlikte küçük bir dilim börek..
İyi sevindim bana kim eşlik edecek burada kıziyiyim cnmmmmm biseyim yok aliskin degilim ya midem istemiyo kotu seyleri rahatsiz oluyo hemencik :) cnm midem yaa
He ya ben 96 kg dan 80 kg düştüm Canım benim bir pantolonum var oda 56 beden artık bol geliyor bende don lastiği ile sıkıyorum giyorum56 beden miiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?