- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.581
Ooo bak sen su basarili ögrenciye heleeeIstedigim kiloya 1 kg kalmisti. Is degistirecektim. Yeni isimde giremem diye ayrilmak istedigimi soyledim. Takim kaptanimizda beni mezun etti. Bircok kere birinci oldum. Basarili bir ogrenciydim :)))
Aynen tatlm bu hafta lütfen silkelenip kendimize gelelim artik.haydinnnnnnnMiyav_su @marlin18 @ParteMoralll sarraf @Ayferelif esmerm91 cızzzlara yasaklara kacamaklara HAYIRRRR
Karnin tok git canim protein ağırlıklı ye orda da salata gibi şeyler varsa onlardan atiştirrr hadii biz fitt anneleriiz unutmaaÖyle olucam mecbur göbekli hanımlar hapur hupur yutucak börekleri pastaları özgüven içinde ama ben napcam içimden gülücem onlara zavallılar ha ha ha ha
Hahahahaha cok fenasin miyav yaAnam bir okudum tövbeler olsun dedim anladım zaten yanlış yazdığını Türkçemizde bir harf değişince neler oluyor zaten sabahda gecen yılınki konusunu okudum hortlamışlar milleti beğendim sabah sabah sapık gibi
Ayyy bende istiyorum yaaaaa bendeee darisi bize insallahcarsamba gunudr kuzenin kinasi var ne giysm ya off..ayyy dun ilk 38 bedn pantolonumj aldimmm cok mutliyiiiiiimmmmmmm
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, ve kaptan yardımcımızherkese merhabalar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 1.58 boyum 60 kiloyum 24 yaşındayım inşallah hep birlikte sağlıklı bir şekilde veririrz kilolarımızı.
İnşallah Canım bugün bir elbise beğendim otobüsle buraya gelirken vaktim olursa bir bakıcam acaba kaç beden ve bana hangi beden olucak spor öncesi bakayım diyorumAyyy bende istiyorum yaaaaa bendeee darisi bize insallah
Nerdeee oo sağlıklı menülü kiizzNasil dengeli besleneceksemcanm nasilda tatli istiyo
Amiiiiinp.tesi 65.2 valla okadar yememe ragmn cok cok iyi Cuma'ya kadar en az -1 olsun inşALLAH 59'a az kaldiii sen utandirma bizleri YARABBIM..
Canm hosgeldin sendeherkese merhabalar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 1.58 boyum 60 kiloyum 24 yaşındayım inşallah hep birlikte sağlıklı bir şekilde veririrz kilolarımızı.
Yeme giz yeme surda yaza ne kaldi yaAsla imkansız yermiyim
NohaaaEvet Kocaman paket
Bence 1 küçük beden al ve o bedene girmeye calis derimİnşallah Canım bugün bir elbise beğendim otobüsle buraya gelirken vaktim olursa bir bakıcam acaba kaç beden ve bana hangi beden olucak spor öncesi bakayım diyorum
Burdayim burdaaaNerdeee oo sağlıklı menülü kiizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?