Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Istedigim kiloya 1 kg kalmisti. Is degistirecektim. Yeni isimde giremem diye ayrilmak istedigimi soyledim. Takim kaptanimizda beni mezun etti. Bircok kere birinci oldum. Basarili bir ogrenciydim :)))
Ooo bak sen su basarili ögrenciye heleee
Hadi bakalim bu performansini bizde görmek istiyoruz
 
Öyle olucam mecbur göbekli hanımlar hapur hupur yutucak börekleri pastaları özgüven içinde ama ben napcam içimden gülücem onlara zavallılar ha ha ha ha
Karnin tok git canim protein ağırlıklı ye orda da salata gibi şeyler varsa onlardan atiştirrr hadii biz fitt anneleriiz unutmaa
 
herkese merhabalar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 1.58 boyum 60 kiloyum 24 yaşındayım inşallah hep birlikte sağlıklı bir şekilde veririrz kilolarımızı.
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, ve kaptan yardımcımız bengiisuu , el birliğiyle vericezz KİLOLARI


öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.


ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…