- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.601
Kız stresden ben 3 yıldır ağzıma sürmemiş insanım bu aralar karışık herşey inanır mısın akşam eve gidiyorum sabah olsun dükkana gideyim evden çıkıyorum otobüse biniyorum of akşam olsada evde olsam diyorum düşünNohaaabundan snra 2 hafta kacamak felan yok sana sen kacamak hakkini doldurdun o zaman.yahu daha yeni 7 li rakamlari gördün ya
Ay evet tamda aklımdan o geçiyor üstüne Kocaman 10 TL yazmışlar umarım kumaşı naylon sentetik değildirBence 1 küçük beden al ve o bedene girmeye calis derim
Yaaa kiyamam sanaaaKız stresden ben 3 yıldır ağzıma sürmemiş insanım bu aralar karışık herşey inanır mısın akşam eve gidiyorum sabah olsun dükkana gideyim evden çıkıyorum otobüse biniyorum of akşam olsada evde olsam diyorum düşün
Bende kendime küçük beden birseyler alayim diyorum öylesi pek heycanli oluyor.üstüme oldu olacak dur az daha yemezsem kesin olurlarla istedigin kiloya geliyorsun zatenAy evet tamda aklımdan o geçiyor üstüne Kocaman 10 TL yazmışlar umarım kumaşı naylon sentetik değildir
Kız kendimi 3 haftadır tuttum zaten dün olanlar oldu bana merak etme spor salonu 22.30 kapanıyor o zamana kadar spor salonunda olucamYaaa kiyamam sanaaa
Ama bu yinede kacamak yapmani gerektirmez banane ikna olmadim
Is yorgunlugunun üstne nasil yapacaksn cok yorulursun canm zaten sabah cok erken kalkıyorsunKız kendimi 3 haftadır tuttum zaten dün olanlar oldu bana merak etme spor salonu 22.30 kapanıyor o zamana kadar spor salonunda olucam
Aynen Can'ım ben 48 olmak istiyorum gerçektenBende kendime küçük beden birseyler alayim diyorum öylesi pek heycanli oluyor.üstüme oldu olacak dur az daha yemezsem kesin olurlarla istedigin kiloya geliyorsun zaten
Bende 57 olup 50-52 gibi görünmek istiyorumAynen Can'ım ben 48 olmak istiyorum gerçekten
Yapıcam yapmalıyım çünkü artık Kasım sonuna kadar böyle çalışıcam mecburum ctesi-pazar gitmeyeceğimIs yorgunlugunun üstne nasil yapacaksn cok yorulursun canm zaten sabah cok erken kalkıyorsun
Afiyet olsun CanımBen bi yemek yiyip geliyorum kizlar görüşürüz haydin
Ay inşallah Canım benimBende 57 olup 50-52 gibi görünmek istiyorum
Hosgeldiniz arkadaslar okudugum kadariyla cok fazla kilonuz yok burda cok guzel bir sekilde motive olup verirsiniz inşallah kilolarinizi da yaza fit girersiniz
Çok iyi tatlimmm o zaman ikinci kez mezun oluupp bir daha aslaaa almaa kilolari
Ooo bak sen su basarili ögrenciye heleee
Hadi bakalim bu performansini bizde görmek istiyoruz
Teşekkür ederim kaptancımAfiyet olsun tatliim
hoşbulduk kaptanım kendimden bahsedeyimHoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, ve kaptan yardımcımız @bengiisuu , el birliğiyle vericezz KİLOLARI
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
hoşbldukHoşgeldin aramıza
hoşbulduk cnmCanm hosgeldin sende
Memnun oldum güzelim Allah zihin açıklığı versinhoşbulduk kaptanım kendimden bahsedeyim
24 yaşım 1.58 boyum 60 kilom spora yazıldım 1 haftadır gidiyorum. çalışmıyorum kpss kursuna gidiyorum yeni mezunum.
şimdilik böye
50 kilo olmak istiyorum inşallahMemnun oldum güzelim Allah zihin açıklığı versinkaç kilo olmak istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?