Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nohaaa bundan snra 2 hafta kacamak felan yok sana sen kacamak hakkini doldurdun o zaman.yahu daha yeni 7 li rakamlari gördün ya
Kız stresden ben 3 yıldır ağzıma sürmemiş insanım bu aralar karışık herşey inanır mısın akşam eve gidiyorum sabah olsun dükkana gideyim evden çıkıyorum otobüse biniyorum of akşam olsada evde olsam diyorum düşün

Yaaa kiyamam sanaaa
Ama bu yinede kacamak yapmani gerektirmez banane ikna olmadim

Ay evet tamda aklımdan o geçiyor üstüne Kocaman 10 TL yazmışlar umarım kumaşı naylon sentetik değildir
Bende kendime küçük beden birseyler alayim diyorum öylesi pek heycanli oluyor.üstüme oldu olacak dur az daha yemezsem kesin olurlarla istedigin kiloya geliyorsun zaten

Hosgeldiniz arkadaslar okudugum kadariyla cok fazla kilonuz yok burda cok guzel bir sekilde motive olup verirsiniz inşallah kilolarinizi da yaza fit girersiniz

Evet kilolarimiz cok degil ama yas ilerledikce vermek zor oluyor maalesef

Çok iyi tatlimmm o zaman ikinci kez mezun oluupp bir daha aslaaa almaa kilolari

Tesekkurler insallah bu son diploma olur

Ooo bak sen su basarili ögrenciye heleee
Hadi bakalim bu performansini bizde görmek istiyoruz

insallah

hoşbulduk kaptanım kendimden bahsedeyim
24 yaşım 1.58 boyum 60 kilom spora yazıldım 1 haftadır gidiyorum. çalışmıyorum kpss kursuna gidiyorum yeni mezunum.
şimdilik böye

hoşbulduk kaptanım kendimden bahsedeyim
24 yaşım 1.58 boyum 60 kilom spora yazıldım 1 haftadır gidiyorum. çalışmıyorum kpss kursuna gidiyorum yeni mezunum.
şimdilik böye
Memnun oldum güzelim Allah zihin açıklığı versinkaç kilo olmak istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…