- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.621
makaraaa oldum valla kaptanimm....kafami kuma gömcem menumu yazdiktan sonra
Kız sende valla biliyoruz yanlış yazdığını şurada azcık gülelim zaten kötü Birgün kırıldıysan özür dilerimmakaraaa oldum valla kaptanimm....kafami kuma gömcem menumu yazdiktan sonra
kizzz ask olsun nedn ozur diliosun..bende kendime güldümmm eglendik iste fena mi olduMoonlii sen kafanı kuma gömüyorsan bende uğramam buraya sıkma canını özür dilerim tekrardan kırdıysam
Ne bileyim kuma gömerim filan dedin ya o yüzden ben zaten anladım ne yazmak istediğini biraz gülelim dedimkizzz ask olsun nedn ozur diliosun..bende kendime güldümmm eglendik iste fena mi oldu
Yaz sende ben dün yazdım ama hedefim öykü Serter gibi olmakaaaa olcu yazicaktik noldu biMiyav_su yazmis bende yazcamm
Basen 125 idi şuan 110 cm , bacak 66 idi şuan 55 cm, bel 120 cm idi şuan 95 cm ,göğüs 110 cm di şuan 97 cm ,kol 35 cm di şuan 31 cm ,omuz 115cm şuan 104 cmMiyav_su unuttum bn senin olculerini bulamiorumda simdi
Attığım fotoya baktın mı ölçülerineen uzununuz ben miyim yavvv
boyum kısa benim çok geliyor görüntüde iğrenç oldu inşallah sizinle beraber fit olacağız...Hosgeldiniz arkadaslar okudugum kadariyla cok fazla kilonuz yok burda cok guzel bir sekilde motive olup verirsiniz inşallah kilolarinizi da yaza fit girersiniz
Öykü serterin ölçülerineAttığım fotoya baktın mı ölçülerine
Olurrr muu canim yaaa güldük ne güzel iştemakaraaa oldum valla kaptanimm....kafami kuma gömcem menumu yazdiktan sonra
baktim cbm cvp yazdimmm valla harika incelmişinnnnnAttığım fotoya baktın mı ölçülerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?