- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.661
Afiyet olsunSabah; iki haslanmis yumurta,domates,salatalik,peynir,zeytin,az kasar..
Aksam; firinda balik, salataa ve yulaflarim.
Suuu 3-3.5lt
400 ip atladimm
Annemdeydim şimdi eve geldim canım yemek yapıyorum..Nerdesin sen geziyor muydun yine
Nasılda bildimAnnemdeydim şimdi eve geldim canım yemek yapıyorum..
Afiyet olsun canım..ne güzel ip atlamışsın..ben de atlıycam ama fena regl sancım var..Sabah; iki haslanmis yumurta,domates,salatalik,peynir,zeytin,az kasar..
Suuu 3-3.5lt
400 ip atladimm
Afiyet olsun partemSabah; iki haslanmis yumurta,domates,salatalik,peynir,zeytin,az kasar..
Suuu 3-3.5lt
400 ip atladimm
Artık herkesi tanıdımCanım beniimm
Kadında beğendiğim tek şey göğüsleriiiii
Onlarda silikon Adnan Oktar'ın kedicikleri gibiKadında beğendiğim tek şey göğüsleriiiiiçok iyi yaa
Yokk kizz inarnir msn daha görmek nasip olmadi bebeği telefondan görüntülü konuşma yaptik öyle baktim bi kać güne anca giderim görmeye
Kapıya takılıyor Canım bende boyun fıtığı var onun için hangi sporu yaparsa yapsın eli ile çekmeli değil itmeli bir spor yapmalı anlata bildim mi en güzeli yüzme imkanı varsa yüzsünKızlar A101 e barfiks demiri gelmiş annem de almış..monte ettirecek..nasıl hareketler yapmalı ne işe yarar yardımcı olur musunuz..annem boyun ve bel fıtığı için aldım dedi.
Ben şinavla ve ağirlikla toparladim biraz göğüsleri ama keşke o silikonlular gibim ossaOnlarda silikon Adnan Oktar'ın kedicikleri gibi
Maşallah süpersin darısı bizlerin başınaYokk kizz inarnir msn daha görmek nasip olmadi bebeği telefondan görüntülü konuşma yaptik öyle baktim bi kać güne anca giderim görmeyekiz oynuyo bende yemek koydum bugün bi tartildin 52.9 harikaaa hissediyorum
Canım devlet karşılıyorsa ikinci çocuk düşünmüyorsan yaptır ben düşünüyorumBen şinavla ve ağirlikla toparladim biraz göğüsleri ama keşke o silikonlular gibim ossa
Ben nasıl kullanabilirim acaba..Kapıya takılıyor Canım bende boyun fıtığı var onun için hangi sporu yaparsa yapsın eli ile çekmeli değil itmeli bir spor yapmalı anlata bildim mi en güzeli yüzme imkanı varsa yüzsün
İkinci bebis düşünüyorum canim düşünmesem bile paralii kiiizCanım devlet karşılıyorsa ikinci çocuk düşünmüyorsan yaptır ben düşünüyorum
Harikasın canım..ne güzel gitti kilolar..Yokk kizz inarnir msn daha görmek nasip olmadi bebeği telefondan görüntülü konuşma yaptik öyle baktim bi kać güne anca giderim görmeyekiz oynuyo bende yemek koydum bugün bi tartildin 52.9 harikaaa hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?