- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.681
Ben nasıl kullanabilirim acaba..
Kız devlet karşılıyorsa yaptırabilirsin tabii ikinciden sonra belki durumun olurİkinci bebis düşünüyorum canim düşünmesem bile paralii kiiiz
Ayy her gören neden o kadar zayifladin diyo hatta dedem gördü üzüldü bana yazikMaşallah süpersin darısı bizlerin başına
Evet canimm saol valla çok çok mutluyum zayif olmak harikaa gerçekten inşallah almicam bir dahaHarikasın canım..ne güzel gitti kilolar..
Millet alışmış etli butlu göbekli gelini tabi sıkıştırırlar malesef Türk insanı artık obez bende zayıf seviyorum ve zayıflamak istiyorum en kısa zamandaAyy her gören neden o kadar zayifladin diyo hatta dedem gördü üzüldü bana yazikkizim hasta msn niye öyle zayifladin diyo bana inanmamiş eşimi sıkıştrmış selinin bi hastalığımi var diye oda yok dede selin zayif seviyo kendi verdi isteyerek demiş ayy öyle sagliksiz bi görüntüm yok aslinda ama bütün akraba bir olmuş sen niye bu kadar zayifladin diye üstüme geliyo ben biraz sıska zayif seviyorum incecikk
Ikinci çocuğu Allah kismet ederse 4 sene sonra falan düşünüyorum canim o dogumdan sonra iyce yumuşarsa düşünüyorum bendeKız devlet karşılıyorsa yaptırabilirsin tabii ikinciden sonra belki durumun olur
En mantıklısıda o Canım inşallah yumuşamazIkinci çocuğu Allah kismet ederse 4 sene sonra falan düşünüyorum canim o dogumdan sonra iyce yumuşarsa düşünüyorum bende
Bide ben hiç bi zaman zayif olmadim belki o yüzden birden gördüklerinde çok zayif geliyor ama bende öyle zayif incecik seviyorum sende incecikk zayifff olacaksın tatlimm inanıyorum bu azimleMillet alışmış etli butlu göbekli gelini tabi sıkıştırırlar malesef Türk insanı artık obez bende zayıf seviyorum ve zayıflamak istiyorum en kısa zamanda
İnşallah en kısa zamanda Canım artık kurtulmak istiyorumBide ben hiç bi zaman zayif olmadim belki o yüzden birden gördüklerinde çok zayif geliyor ama bende öyle zayif incecik seviyorum sende incecikk zayifff olacaksın tatlimm inanıyorum bu azimle
canm afiyet olsun bende ipi ip olmadan atliorum olurmuki 100 dene atladimSabah; iki haslanmis yumurta,domates,salatalik,peynir,zeytin,az kasar..
Aksam; firinda balik, salataa ve yulaflarim.
Suuu 3-3.5lt
400 ip atladimm
canimm ben hic kullanmadm ama girdum keske bende esi alsaydim askerde ne barfiks cekerdim dio dio duruo:))Kızlar A101 e barfiks demiri gelmiş annem de almış..monte ettirecek..nasıl hareketler yapmalı ne işe yarar yardımcı olur musunuz..annem boyun ve bel fıtığı için aldım dedi.
Olur gibime geliyor ama iple daha iyi olurcanm afiyet olsun bende ipi ip olmadan atliorum olurmuki 100 dene atladim
Hayırdır neden ? Biz kayıplardamıyız
sagolAfiyet olsun
Bende reglm canmm ilk iki gun cok agrim vardii ama yinede 400atladim hergunAfiyet olsun canım..ne güzel ip atlamışsın..ben de atlıycam ama fena regl sancım var..
sagol sekeriimmAfiyet olsun partem
@ParteMoralll hanım bugün konuşmak istemiyorsun galiba umarım kötü birşey yoktur
Tesekkurlerrcanm afiyet olsun bende ipi ip olmadan atliorum olurmuki 100 dene atladim
Ayy miyav bu barfiksle göğüs güzel çalıştırılır dimiiiOlur gibime geliyor ama iple daha iyi olur
Eksi gormesemde olur incelsem kafii :) :zaten yaptigim diyet de oyle incelditioTeşekkürler partem sanaa ip çok iyi kalori yaktirir kilo vermeye yardım eder süper süperrrrrr
Evet kuruincir günkurusu kurtarıcım olduCok iyi yapiyosun kuru meyve felan hele ki incir iyi tatli istegini bastiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?