- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.841
Ama gerçek bu Canım kimse gelmiyorAyy kimse gelmiyoo diyee diyee gerçekten kimse kalmadi topikte bende mi bişey var bilmiyorum ki yeni çağırdıklarim çoğuda hiç katilim sağlamiyo yada çok az yaziyoo bütünlük sağlayamiyorum galiba ben
He ya elin boş gelmesin kaptanım
Kısır ve turşu partisi bol yeşillikliEfeniiimne partisiiii
He ya affet gibilerÇok güzel fizikli hatunlar var oğada
Afiyet olsun tatlımBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 10 fındık
Öglen yarim pide
Ara 1 sade türk kahvesi
Aksam 50gr kadar haşlanmış hindi gögüs 1 kase yoğurt
Ara 1 armut 1 soda
Spor 5bin adim su 2 litre
kız tatlı olmamışBugun yediklerim
Sabah 1 yumurta peynirli borek yesil cay
Ogle yarim kase ezogelin corbasi 4 kasik tavuk sote 4 kasik pirinc pilavi 1 kase yogurt kucuk porsiyon trilice tatlisi
Ikindi ispanakli borek cay
Aksam buyuk bir bardak ayran
2 lt yakin su
25 dak kosu 20 dakika egzersiz
saol partecimm sanada afiyet olsunAfiyet olsnn cnm
karnabahr kisiri yapar bol bol yerizzzzzz hep birlikte hadi bana gelinnnnGeldi tatlm o yüzden gün içinde hic ugrayamadm ya iste.gek kiz gel bizde bir kisir partisi yapalm
@ParteMoralll sende gel canm
tesekkur ederim cnm bu arada kisir partisine gitmiorum kurtardim haftamiiGayet güzel balım afiyet olsun
canim yarin sabah ceker koyarim..ben begendim resmen kullu kumral oldu en azindan goren arkadaslarmda cok begendiler daha yikadikca 1-2 ton acilir daha iyi olur benceMooncum saçin tam olarak nasil oldu saçını arkadan çekip koysana fotoooo merak ettimm kizz
canimmm iradeni korumaya calis..ben ilk baslarda disarda hic bisey yemiyordum kis kis bana bakiodu herkes ay abartma diolardi ama sabah kalkip tartilinca nasil mutlu oluodum iyki yememisim diodum..ve hep zayiflarsam bunu giyicem sunu alicam suraya gidicem falan diye kendimi gaza getiriodumki halada oyle yapiyorum..Ama sanada hak veriorum disarda durum kritik annde yapmasaydi manti felan mesela bn gidince yapmiolar sagolsunlar yapsalarda bi tek kisir yiyorumm..ayy konu yine donup dolasip kisira geldiMooncuğum ne diyorsun halimee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?