Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun tatlım

Bugun yediklerim

Sabah 1 yumurta peynirli borek yesil cay
Ogle yarim kase ezogelin corbasi 4 kasik tavuk sote 4 kasik pirinc pilavi 1 kase yogurt kucuk porsiyon trilice tatlisi
Ikindi ispanakli borek cay
Aksam buyuk bir bardak ayran

2 lt yakin su
25 dak kosu 20 dakika egzersiz

kız tatlı olmamışmenüyü bozmuş

Iyi geceler herkesee

Ben bugun bir yere davetliydim. Su ankarada ilk defa kendi basima bi arkadasa gittim

Menumu yazayim

Sabah
Peynir
Zeytin
Salatalik
1 yumurta
Sekersiz cay
1 cay kasigi bal

Oglen
2 kasik kısır

Aksam
Yumurtasiz menemen
1 dilim ekmek
Cay

Su cok az oldu malesef..

Spor: Yarim saat yuruyus.

Slm kızlar annemdeydim bugünde off az patatesli mantı yedim dayanamadım 1 kasede hoşaf sabah hafif yemiştim akşam bozuldu ben bu ara iradesizim kızlar bana yardımcı olun napcam ben inş bu hafta artı olmam tartılmayada korkuyorum

Mooncuğum ne diyorsun halimee
canimmm iradeni korumaya calis..ben ilk baslarda disarda hic bisey yemiyordum kis kis bana bakiodu herkes ay abartma diolardi ama sabah kalkip tartilinca nasil mutlu oluodum iyki yememisim diodum..ve hep zayiflarsam bunu giyicem sunu alicam suraya gidicem falan diye kendimi gaza getiriodumki halada oyle yapiyorum..Ama sanada hak veriorum disarda durum kritik annde yapmasaydi manti felan mesela bn gidince yapmiolar sagolsunlar yapsalarda bi tek kisir yiyorumm..ayy konu yine donup dolasip kisira geldi en azindn daha hafif oluo borek corege..elindn geldigince haftaici biyere gitmemeye calis en azindn duzenini oturtana kadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…