- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.821
adacayı iç sıcacıkSuan o kadar halsizim ki kızlar anlatamam yani ne yapsam da az kendime gelsem yaa
Iyi gelir mi dersin ayy cok fenaymadacayı iç sıcacık
Sabah kisir ve pasta hiç olmamiş kuzumBugün sabah bir fincan türk kahvesi içtim sde 1 tabak kısır yedim yarım parça ağlayan pasta yedim akşam yoğurtlu yulaf kepegi yicem baskada bişey istemiyor canim 2 fincan yeşilçay bugün spor yok
Günnn güzel bitmiş kuzucum afiyettlerr olsunSabah; iki haslanmis yumurta, domates, zeytinn, pastirmaaa,peynir..cay
Aksam ;tavuk izgaraaa,az salata,yulafciklarim,yogurt...
Spor ve su..
Gun bitti.
Gayet güzel balım afiyet olsunkizlar menum
sabah domates 1 haslanmis yumurta 2 dilim tb ekmegi ve az krem peynir sekersiz cay
aksam 3 firinda tavuk but ve 1 cay bardagi karabugday salatasi
az once yarim cay bardagi sut
Mooncum saçin tam olarak nasil oldu saçını arkadan çekip koysana fotoooo merak ettimm kizziyi yapmişsin cnm bende gecn kuafore gittigimde keratin maske yaptirdim sacima daha dogrusu kuaform yapmk istedi eyi peki dedim guzl bisey hem daha duz oluo saclarn gerci bnmkiler zatn dumduzde simdi dustan cikinca kurutunca saclatimi tarayark kurutuorm fircayla sanki 40 dk fon cekilmis gibi duruo ve pasparlak..
kisir partisi yarin kizzzz
Ayy kimse gelmiyoo diyee diyee gerçekten kimse kalmadi topikte bende mi bişey var bilmiyorum ki yeni çağırdıklarim çoğuda hiç katilim sağlamiyo yada çok az yaziyoo bütünlük sağlayamiyorum galiba bentopiğede kimseler gelmiyor artık neyse ben kaçtım iyi akşamlar herkese
Bence dünkü biskolatayi ćok güzel telafi etmissin canim hem menün hemde sporunlaBugünkü menüm:
Sabah: menemen, peynir, domates, salatalık,1dlm tb ekmek,zeytin
Ara:1 kuruincir
Öğle:lahanalı köfteli tarhana çorbası
Ara:1 elma,biraz leblebi
Akşam:tavuk mantar sote, salata
3 Lt su, 70 dk aerobik,10 dk yoga
EfeniiimGeldi tatlm o yüzden gün içinde hic ugrayamadm ya iste.gek kiz gel bizde bir kisir partisi yapalm
@ParteMoralll sende gel canm
Evet iyi gelir CanımIyi gelir mi dersin ayy cok fenaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?