- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.281
Ahh birde ben olsaydımm..davul gibi şiştim fenayım ergen gibi yüzümü sivilce bastı yaaa..bu akşam kuzenin düğünü var bide..oldu mu şindi..Insalllaaah sekerim pancarim :)
Ben hic öyle düşünmüyorum miyavim gör bakYok Can'ım merak etme 4 ay bu kiloda sabit kalırım ben kendimi biliyorum o yüzden sevinmiyorum
Amin selincim çok saol ♡Allah iyilik versin canimm birdaha yaşatmasin ♡♡♡
Kızı uyuttum bi bakayım dedim..maşallah herkes iyi bakıyorumda ne güzell..Nasilsin canim
Tam yarama parmak bastın gercektn biz ne zaman 6 li rakamlari görücez ya offfBiz ne zaman 69 olcaz baby
Ayyy çok heycanli yaaaa offf nasl merak ettim bak şimdiSüpriiizzz süprizzzz yarin paylaşicam
Bu ayki hedef tamamda bir dahaki ay ne olur bilmem.ben de çok istiyorum 6 lı rakamları görmeyi..Tam yarama parmak bastın gercektn biz ne zaman 6 li rakamlari görücez ya offf
Nisan sonu icin hedefn ne kız 6 li rakamlara geceriz heralde nasipse o zamana
Sagol canım komple cektim yükleyemedim burayaMiyavcm dukkanin ne kadar da güzel masallah hayirli bol kazanclarin olsun
Merak ettim yanlış hatırlamıyorsam 75 kg dedimSüpriiizzz süprizzzz yarin paylaşicam
Amin sagol canımOhhh şükür geçmişi okudum bitiedim..maşallah muhabbete gel...
Miyav_su dükkan güzel olmuş bol kazançların olsun inşallah..
cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
kabilllllllllllll ama ögretcen demi banaOlur tabi canım ama benim yaptiğim herşeyi yapabilecek msn liste yeni üye alımı cuma paylaşim alanini takip etme sonuç listeleri bölümünü takip etme gerekirse listeyi paylaşmayi hepsini öğrenmek istemelisin çünkü benim bi işim olduğunda gözüm arkada kalmamali ve mezun bile olsan burayi birakmamalisinkabil mii
canim gozun korkmasin boyle bakinca uzun bir ismis gibi geliyor ama zaten muptelasi oluosun takimin..acele etme dene bir hafta 35 msj degil 350 msj yazilio merak etme..ama tabiki bu uzun vadeli bir yol en inemliside senin azmin dusun tasin beklioruz canimŞartlar olunca gözüm korktu:) Ben yokum kusura bakmayın lütfen... Herkes istediği zayıflığa ulaşır inşallah...
benimki oyle uyuyo teyzesiiiiNasil uyyor senin pitircikyatağa bırakıyorum kendi kendine uyyo deme çok kiskanirim
kizzzz delirmeeee sen kesin ulasicaksin hedefine ben sana guveniyorum bak benim son 5 kilom falan oda hedefi geri cektim yani..oluyor oluyor nisan sonunda sen gorursun 66i felan bak demedi demeeBubayji hedefim 70ti ama bilmiyormmmm
Vurucam kendimi tatliya cikolataya
sarrafcim goruceksin inşALLAH canim..bende oyle diodum bak simdi 5li rakamlari beklirymmmBu ayki hedef tamamda bir dahaki ay ne olur bilmem.ben de çok istiyorum 6 lı rakamları görmeyi..
bakalim umut ediyorum..Haa o zaman bu hafta 72 felan olmssundur canm tam 72 olmasada 72.5 felan kesin olmussundur
Uzulme cnm sen yine cok guzelsindirAhh birde ben olsaydımm..davul gibi şiştim fenayım ergen gibi yüzümü sivilce bastı yaaa..bu akşam kuzenin düğünü var bide..oldu mu şindi..
bilmiyormmmmmmmmTam yarama parmak bastın gercektn biz ne zaman 6 li rakamlari görücez ya offf
Nisan sonu icin hedefn ne kız 6 li rakamlara geceriz heralde nasipse o zamana
66miiiiikizzzz delirmeeee sen kesin ulasicaksin hedefine ben sana guveniyorum bak benim son 5 kilom falan oda hedefi geri cektim yani..oluyor oluyor nisan sonunda sen gorursun 66i felan bak demedi demee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?