- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.321
canim cok gecmis olsun kizimda aynen oyle oldu ve kucucuk daha bikiosun 9 aylik..o kirmizi dokuntuler hastaliktan kaynakli olabilor 6.hastalik die geciyor..atesten sonra vucut tepki olarak doker demisti bizim dr.daha hizli iylesicek merak etme dikkat et kendine en kisa zamanda tum motivasyonla bomba gibi beklioruz seni canimmm ALLAH'a emanetValla ne yalan söyleyeyim hic düzgün beslenemedim.oturup dogru dürüst y3mek yemeye bile firsat bilamadm cogu zaman. Ayak üstü atistirdim.hastane doktor derken düzenim bozuldu.allah a sükür iyiye gidiyor ama hep yeni birsey cikoyor.önce soguk alginligi , o gecmeden kulak iltahabi ve ishal geldi.bugün de vücudun da kirmizi noktalar cikti. Ne diyeyim bugünümüzede sükür
Canım geçmiş olsun..ilaçlardan dolayı olabilir belki kızarıklık..Valla ne yalan söyleyeyim hic düzgün beslenemedim.oturup dogru dürüst y3mek yemeye bile firsat bilamadm cogu zaman. Ayak üstü atistirdim.hastane doktor derken düzenim bozuldu.allah a sükür iyiye gidiyor ama hep yeni birsey cikoyor.önce soguk alginligi , o gecmeden kulak iltahabi ve ishal geldi.bugün de vücudun da kirmizi noktalar cikti. Ne diyeyim bugünümüzede sükür
Kızamık mı canım yoksaValla ne yalan söyleyeyim hic düzgün beslenemedim.oturup dogru dürüst y3mek yemeye bile firsat bilamadm cogu zaman. Ayak üstü atistirdim.hastane doktor derken düzenim bozuldu.allah a sükür iyiye gidiyor ama hep yeni birsey cikoyor.önce soguk alginligi , o gecmeden kulak iltahabi ve ishal geldi.bugün de vücudun da kirmizi noktalar cikti. Ne diyeyim bugünümüzede sükür
kizmadn demi kizzzzHe öyleyimdir mikropllukta üstüme yoktur ben bu kıza aşık olmuştum bayılmıştım
ayyyy cok tatlisin kiz burda eniste kaytan pıyıklıııı haaa
Yok canım ya neden kızayım mikropluk iyidir kız kimse bana sevimli bir şekilde mikrop dememiştikizmadn demi kizzzz
Şimdide tatlı mı oldum ay hiç sevmem tatlıyıayyyy cok tatlisin kiz burda eniste kaytan pıyıklıııı haaa
Benim kizda yeni uyandi anneannesiyle oynuyoKızı uyuttum bi bakayım dedim..maşallah herkes iyi bakıyorumda ne güzell..
pekiii mikropcukummmŞimdide tatlı mı oldum ay hiç sevmem tatlıyıbana mikrop de
ohhh oynadin bakalim hanimkizzzBenim kizda yeni uyandi anneannesiyle oynuyo
Beeenn beeennKizlar aranizda kara sevdayi izleyeniniz var mi ?
Ah hiç güleceğim yoktu
İşte böyle okb hastasına güzel bir kelime belki barışırım mikroplar ilepekiii mikropcukummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?