- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.301
Ne güzel canım..umutluyum bu sefer olacak..sarrafcim goruceksin inşALLAH canim..bende oyle diodum bak simdi 5li rakamlari beklirymmm
bakalim umut ediyorum..
Uzulme cnm sen yine cok guzelsindir
bilmiyormmmmmmmm
Kızını canım
Hayır canım müşterimin kızı Victorya Rus arka taraftaki babasıKızını canım
Kahveyi spordan önce içmen iyi olmuşSelam kızlar spordaydim yeni geldim 1 buçuk saat iyi yanisabah gitmeden önce sade türk kahvesi içtim gene şimdide bir bardak yeşilçay küçük kepekli sandviç ekmeği içine peynir ve domates koyup yedim afiyetle akşama fırında patates ve baget yemeği seriye çorbası ve tabiki yeşilçay
Çok güzelsin miyavcım..maşallah sana..minik de ayrı bigüzell..Hayır canım müşterimin kızı Victorya Rus arka taraftaki babası
Güzelmiş saçlarınEki Görüntüle 1806125
@SekerPancari71 sacimi cekicektim ya iste:)) ama gunesten dore duruo normalde daha küllu
Valla ne yalan söyleyeyim hic düzgün beslenemedim.oturup dogru dürüst y3mek yemeye bile firsat bilamadm cogu zaman. Ayak üstü atistirdim.hastane doktor derken düzenim bozuldu.allah a sükür iyiye gidiyor ama hep yeni birsey cikoyor.önce soguk alginligi , o gecmeden kulak iltahabi ve ishal geldi.bugün de vücudun da kirmizi noktalar cikti. Ne diyeyim bugünümüzede sükürİzindesiinnn ama kaçamak yokkk yineeekuzun nasil oldu canım
Evet benim canım burasıda dükkanımPeki bu kadın senmsin
Teşekkür ederim canım o senin güzelliğin şimdi o saçlarım yok artıkÇok güzelsin miyavcım..maşallah sana..minik de ayrı bigüzell..
He öyleyimdir mikropllukta üstüme yoktur ben bu kıza aşık olmuştum bayılmıştım
Hayır bu geçen seneden canım 96 kg idimÇok güzelsin canım dükkanında öyle sanırım bu zayifladigin haljn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?