- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.361
Canimmm Selinim tesekkur ederimmmmm inşALLAH yukunu hafifletebilirim yardimci olabilirim sanaFıstıklaaarrr yeni Kaptan YardımcımizMoonlii hayırlı olsun fistiģimm @bengiisuu da hala kaptan yardımcısı tabi iki tane yardimci meleğim var
Hayırlı ugurlu olsun canımFıstıklaaarrr yeni Kaptan YardımcımizMoonlii hayırlı olsun fistiģimm @bengiisuu da hala kaptan yardımcısı tabi iki tane yardimci meleğim var
tesekkurler cnm o yuzdn hicbiyere gitmiosun anladn mi seni kucuk mikropcukkkkk
Beni mi Canım teşekkür ederimTebrik ediyorum seni aziminden dolayı
tesekkur ederim canimmm hadi sende don gel aramizada şenligimiz devam etsinnHayırlı ugurlu olsun canım
Kız gidemiyorum baksana habire burdayım 7/24tesekkurler cnm o yuzdn hicbiyere gitmiosun anladn mi seni kucuk mikropcukkkkk
Evett canimmBeni mi Canım teşekkür ederim
ay bn hic bilmiorm canimKızlar bu resmin üstü Nasıl karalanıyor
Kızlar bu bendim
O saçlarım yok artık döküldü canım besleme gibi oldum sormamaşallah canim ne güzelsin saçların gür gürrr ne güzellll benimki çok cılızz
Ohh işte böyle spordan sonra saglikli şeyler yee canim sandviç çok iyi olmuş akşam patatesi az ye oldu muuuSelam kızlar spordaydim yeni geldim 1 buçuk saat iyi yanisabah gitmeden önce sade türk kahvesi içtim gene şimdide bir bardak yeşilçay küçük kepekli sandviç ekmeği içine peynir ve domates koyup yedim afiyetle akşama fırında patates ve baget yemeği seriye çorbası ve tabiki yeşilçay
Teşekkür ederim canım benim Mutlu ettin beniEvett canimm
İnşallah bebişin iyileşir canımSekerPancarii canim ben bu hafta hic menü bildirimi yapmadim burayada ugramadim.ama yarin kilo bildirimi yapmak istiyorum tabi mümkünse kurallari bilmiyorum.insallah pazartesiden itibarende menü bildirimiyle kaldigim yerden devam etmek istiyorum tabi kizim iyilesirse insallah
Çok güzel olmuş canim küllü renkler çok seviyorum ben eminim sana da çok yakışmiştrEki Görüntüle 1806125
SekerPancarii sacimi cekicektim ya iste:)) ama gunesten dore duruo normalde daha küllu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?