- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.401
Kendimi o kadar çirkin basit görüyorum ki bu son olayları gerçekten beni bezdirdi iyice sinirli asabi yaptı beni inşallah bugün gelirde boşanmayı kabul eder bende yoluma bakarımAğlamaa da zatteeeenn
miyavvvv ne yasadigini 3lbette sen bilebilirsin ama kendini yipratma suanda daha zayif ve cekici bi kadinain saclarin seni paciz etmez aksam kuafore hit ve saclarini biyat bakim yaptir kendine gel tatlim cok guzl bi kadinsin sen..esininde akli gitsinKendimi o kadar çirkin basit görüyorum ki bu son olayları gerçekten beni bezdirdi iyice sinirli asabi yaptı beni inşallah bugün gelirde boşanmayı kabul eder bende yoluma bakarım
Sagol canım benim teşekkür ederimmiyavvvv ne yasadigini 3lbette sen bilebilirsin ama kendini yipratma suanda daha zayif ve cekici bi kadinain saclarin seni paciz etmez aksam kuafore hit ve saclarini biyat bakim yaptir kendine gel tatlim cok guzl bi kadinsin sen..esininde akli gitsin
Kısır ve turşu yemekizlar ben disari cikiorum hem yuryus hem cook eski bi arkadasimla bulusucam yillar sonra opuyorum sizi gelince yazarim..
Aayyyy ne tatlisin miyavcm yahuuKızlar bu bendim
Canm saclarin çok hos eminim yakindan daha da güzeldirEki Görüntüle 1806125
SekerPancarii sacimi cekicektim ya iste:)) ama gunesten dore duruo normalde daha küllu
Canim böyle düşünme fevri davranma konuşarak herşey çözülürKendimi o kadar çirkin basit görüyorum ki bu son olayları gerçekten beni bezdirdi iyice sinirli asabi yaptı beni inşallah bugün gelirde boşanmayı kabul eder bende yoluma bakarım
Hayırli olsun canım ćok sevindimKizlar is görüşmesine gitmistim simdi geldim nasipse yarından itibaren işe başlıyorum artik buraya daha az ugrayacagm sanirim burdan kopmakda istemiyorum ama kesinlikle.
Yarin ise baslayacagm icin simdi hemen evle ilgilenmeliyim firsat bulunca yazarim yine kizlar öpüldünüz
Umarım canımCanim böyle düşünme fevri davranma konuşarak herşey çözülür
Hayırlı olsun canımKizlar is görüşmesine gitmistim simdi geldim nasipse yarından itibaren işe başlıyorum artik buraya daha az ugrayacagm sanirim burdan kopmakda istemiyorum ama kesinlikle.
Yarin ise baslayacagm icin simdi hemen evle ilgilenmeliyim firsat bulunca yazarim yine kizlar öpüldünüz
Teşekkür ederim o senin tatlığınAayyyy ne tatlisin miyavcm yahuu
O saçlarım artık gitti malesef canımCanm saclarin çok hos eminim yakindan daha da güzeldir
Canım saçının rengi çok güzel kuaföre ne dedin bu rengi yaptıEki Görüntüle 1806125
SekerPancarii sacimi cekicektim ya iste:)) ama gunesten dore duruo normalde daha küllu
Olsun canım sen herhalinle güzelsinTeşekkür ederim canım o senin güzelliğin şimdi o saçlarım yok artıkröfleden dolayı döküldüler ve şuan saçlarım kısa
Saçmalama ne intiharı kız çıkar o düşünceleri aklındanEvet canım malesef öyleyim haftanın 4 günü pis tuvalet ve banyoya kullanmak zorunda kaldığımı görürüm rüyalarımda terleyerek uyanırım düşün salı temizlik yaptım dün akşam yine bir yerden gelince üstümü değiştirir banyo yaparım yemek bile yapsam banyoya atarım kendimi pis koku duysam banyoda olurum geceleri uyanır elime bez alır temizlik yaparken buluyorum kendimi şu aralar iyice korkuyorum intihar düşüncem var doktorada gitmek istemiyorum ağır ilaç veriyorlar
BenO saçlarım artık gitti malesef canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?