- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.381
Ayy kiyamam kuzuyaa Allah im şifa versin hemencik iyileşsin inşallahValla ne yalan söyleyeyim hic düzgün beslenemedim.oturup dogru dürüst y3mek yemeye bile firsat bilamadm cogu zaman. Ayak üstü atistirdim.hastane doktor derken düzenim bozuldu.allah a sükür iyiye gidiyor ama hep yeni birsey cikoyor.önce soguk alginligi , o gecmeden kulak iltahabi ve ishal geldi.bugün de vücudun da kirmizi noktalar cikti. Ne diyeyim bugünümüzede sükür
Ayy sari saç da pek yakişiyo miyavvv
77 kg daha yeni oldum
Geri gelir canim sonucta gür saçlisiin bakim falan da yapiyosun toparlanir üzülmeAh ah o saçlarım yok artık şuan besleme gibi oldum
Amin canım sagol sanırım o Mutlu değil ki neyse teşekkür ederim ağlamak istemiyorumAyy sari saç da pek yakişiyo miyavvvesınle de çok yakişmissiniz Allah mutlu etsin
Ay inşallah canım ya tekrar geriye gelsin saçlarımGeri gelir canim sonucta gür saçlisiin bakim falan da yapiyosun toparlanir üzülme
Afiyet olsun canim güzel olmusKuzumm bugün öğlen küçük kepekli sandviç emeğinin içine domates ve peynir koyup yedim yanındada bir fincan yeşilçay
Teşekkür ederim bu aralar bakımsızım bir gör paçozluk akıyor resmenÇok güzel gerçekten miyav
Senin neyin var neden mutlu değil esin sen dha güzelsin ondan anlatmak istersen ezelden konusabilirizAmin canım sagol sanırım o Mutlu değil ki neyse teşekkür ederim ağlamak istemiyorum
Şimdi öğrendim sanırımAfiyet olsun canim güzel olmusmsjlardan alinti yapmiyorsun karışıyor kuzum biliyorsun degil mi alinti yapmayı
Bende suann çok bakimsizimmTeşekkür ederim bu aralar bakımsızım bir gör paçozluk akıyor resmen
Ikisini de yemek istersen küçük kepće Şehriye ćorbasi ve bi iki küçük parça patates yiyebilirsin öncelik proteinde olsun canimZaten ikisini yersem patlarimm
Canimmm Selinim tesekkur ederimmmmm inşALLAH yukunu hafifletebilirim yardimci olabilirim sana
Tamam canımIkisini de yemek istersen küçük kepće Şehriye ćorbasi ve bi iki küçük parça patates yiyebilirsin öncelik proteinde olsun canim
Teşekkür ederim genelde herkes aynısını söylüyor bana şuan konuşacak halim yok çünkü ağlamak istemiyorum bugün gelirse konuşmalıyım onunla kafamı karıştırdıSenin neyin var neden mutlu değil esin sen dha güzelsin ondan anlatmak istersen ezelden konusabiliriz
Tabiki canim yap kilo bildirimi sonuçta kizin hasta ve o yüzden uğrayamadin izne ayırmıyorum o zaman seniSekerPancarii canim ben bu hafta hic menü bildirimi yapmadim burayada ugramadim.ama yarin kilo bildirimi yapmak istiyorum tabi mümkünse kurallari bilmiyorum.insallah pazartesiden itibarende menü bildirimiyle kaldigim yerden devam etmek istiyorum tabi kizim iyilesirse insallah
Ben daha kötü akşam olsada kuaföre gitsemBende suann çok bakimsizimm
Ağlamaa da zatteeeennAmin canım sagol sanırım o Mutlu değil ki neyse teşekkür ederim ağlamak istemiyorum
Hıhhh şimdi olduuuŞimdi öğrendim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?