- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.541
İnş vanım benimayyy inşALLAH canim agzin bal yesin 5 senedir gormedigim bir rakkam 63 inşALLAH..
Canım sevtal kilosunur bugünden bildirdi,yarın giremem diye.++500 gr yazmışti yanlış hatırlamıyorsam***14. TAKIM 459. ETAP***
Sevtal87(61.3 / /%) bildirimsiz izne ayrildi
Sarraf(78.9/ / /%)
Marlin18(58.8/ / /%)
Moon8187 (65.7/ / /%)
ParteMoralll (74.0 / / /%)
Ayferelif (65.4 / / /%)
esmerm91 (75.2/ / /%)
kova01 (69.1 / / /%)
14. TAKIM ORTALAMASI:%
evet canim eklicem sabah kendimle birlikte aklimda saolll tatlimmmmmmCanım sevtal kilosunur bugünden bildirdi,yarın giremem diye.++500 gr yazmışti yanlış hatırlamıyorsam
afiyet olsun canim harika menu...Yarin bol -ler tatlimmmmSelam kızlar..
Kuzenimin düğünü vardı şimdi geldim eve..eşim bebişi uyutuyo bende buraya geldim hemen..menüm..
Sabah: çökelekli yumurta, lor peyniri, domates, salatalık, üç ceviz..
Akşam: bir kase şehriye çorbası, bir tabak tavuklu patlıcan, yoğurt..
Ayy inşallah canım..aslında kilo vermişimdir çok dikkat ettim ama regl olucam acayip şişlik var..afiyet olsun canim harika menu...Yarin bol -ler tatlimmmm
regl sıkintı canim ama sabit bile ciksan -oldugunu amlamis olursun..Ayy inşallah canım..aslında kilo vermişimdir çok dikkat ettim ama regl olucam acayip şişlik var..
Amin canım patron olunca daha akşam olmasın müşteri gelsin diyorsun tam tersi benim gecen sene 2 tane elemanım vardı onlar açardı sabah dükkanımı bu sene eleman filan yok artık tekim malesef eleman olsada olmasada aklın hep dükkanda oluyor eleman çalıyor mu müşteri çalıyor mu eleman müşteriye satış yaptı mı yapmadı mı öyle gecen sene 3 gün tatile gittik aklımız dükkanda kaldı düşün 7/24 aradım birde elemanım yabancı uyrukluydu türkler gelince kafayı sıyırıyordutürkçe atasözleri ve deyimleri öğrettim ona ben konuşurken hep onlardan örnek vermişim allahım yarrabim ay aklıma geldi ona açıklayıncaya kadar göbeğim çatladı
Kısırdan bıkılır mı ya.ben çok sık yerim.çok severimAnam ben unuttum onuniye dedin artık bıktınız benim kısır ve turşu muhabbetimden
Evet malesef.o yüzden kiloluyum ya .bir de benim koca ev yemeği pek sevmeZ.pizza, kebap, tantuni veya ekmek arası pane yer.ben de ona baka baka ev yemeği yiyorum.Kız Adananın yemekleri çok güzel oluyor bayılıyorum
Rica ederim canım. Zaten menülerin hep güzel ondandır belki.ben de Mersin'deyim.çok seviyorum denizi, kokusunu,dalga sesinicanim sende olmasan kimse menuye yorm atmamis tesekkur ederim. Istanbul cnm
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım herşey kararında ve yerinde
Aa hiç duymamıştım.denemek lazım diyecektim ki vazgeçtim bugün cuma selin kaptan duymasınCanimmbnmde en sevdigim sey turluyu ekmek arasinda yemektir heleki etliyseee
Döner ekmeksiz mi? Yeşil mercimek hem çok sağlıklı hem de çok tok tutuyor.afiyet olsun canımKızlar benim menüm sabah 2 çatal sucuklu yumurta 3 zeytin az peynir 1 dilim buğday ekmeği arada 9 lu çay 5 badem öğlen bol marul maydonoz ve yeşil naneden oluşan yeşil mercimek salatası 1 su bar ayran akşam yarım por döner 1 su bar ayran arada yeşil çay az kuruyemiş hadi hayırlısı yarın cuma inş eksilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?