- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.501
canim kaç arkadasim pko..cok sukur hepsinin tup bebek ile oldu hatta bi arkadasimin eside tipki senin esin gibiydo oda tup bebek yaptirdi..neden ihmal ettin keske gucunuz el verdigince devam etseydiniz..tup bebkse tup bebek yaptirin canim illa kendiligindn olck die zorlama önce ALLAH sonra dr.lara emanet et kendini onlarda sizin icin en iyisini isterler..benim yumurta takibi ile oldu canmBende polikistik over var esimde de sperm sayi ve hareketlilik düşük malesef
Gecen sene tam 1 sene tedavi oldm doktor en son tüp bebek dedi sonra biraktm cok yiprandim çünkü
Senin kendiliğinden mi oldu canm peki
afiyet olsun canim..Dun dip köşe temizlik yaptim ben. Sonra da yorgunluktan hicbir sey yapamadim. Bugun de esim evdeydi. Disardaydik gelemedim kusura bakmayin.
Menulerimi yazayim.
Carsamba
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Cay
1 dilim ekmek
Ara
Yesilcay
1 elma
Aksam
Tonbalikli salata
Su: 1.5 litre
Spor: Ev temizligi ( halilarimi supurene kadar kan ter icinde kaldigim icin boyle yaziyorum.) + 100 ip atlama
Persembe
Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik
1 lokma simit
Ara
5 erik
5 cagla
1 cilek
Aksam
Sehriye corbasi
Salata
Ayran
Spor: 1 saat yuruyus
Su: 1.5 litre
Tamam canim hadi bakalim gaza getirir bizi bu@kitap_asigi bende 75.2 idim gecen hafta kapisalim kiz ben varim kilolarimiz yakin sayılır
Bu arada diger msjlarin icn cok saol canm.
Bebek icinde cok tedavi oldum bakalim insallah bu kilo vermem bana sifa olur da Rabbimde ol der olur insallah
Çünkü aşırı yıprandım kendimi yedim bitirdim o dönemde.psikolojim felan bozuldu sonra yeter artik hic bsy istemiyorum diyip biraktim.canim kaç arkadasim pko..cok sukur hepsinin tup bebek ile oldu hatta bi arkadasimin eside tipki senin esin gibiydo oda tup bebek yaptirdi..neden ihmal ettin keske gucunuz el verdigince devam etseydiniz..tup bebkse tup bebek yaptirin canim illa kendiligindn olck die zorlama önce ALLAH sonra dr.lara emanet et kendini onlarda sizin icin en iyisini isterler..benim yumurta takibi ile oldu canm
kocaman et dilimleri ama..gozleme yapiyorm kucuk yulaflardan peynirli yapiorm 4tane cikio gunluk 3 kasik hakla cok seviorm ekmek niyetine.. allaha sukur doydum kahvaltimda saglamdi ondan..iki dilim izgara yazmişsin ya canm gozumde vanlandiramadm ama yulafta vardi dimi ekmek mi yapiosun yoksa hala gozleme gibimi
afiyet olsun canim..
bende menu yazayim...cok yogun bigundu bnm icin..
Sabah 1 haslanmis yumurta aki yarim dilim ekmek 1 tk krem peynir tere otu donates ve sekersiz cay
ogle 3 kucuk yumurtali ve peynirli yulafli omlet(harikaydi @ParteMoralll )
aksam disardatdim tavuklu yagsiz salata
birde esime sucklu yumurta yaptim 1 dilim sucuk 1 dilim peynir yidimm
2 fincanda tesil cay ictim disarda
canimm ben tup bebek tedavisine basladim ve dr.um son asamada yeterli yumurtan olusmamis tup bebek yapamayiz tek yumurtayla dedi sirf beni kirmamk ocin catlatti yumurtami ve ben o yumurtayla hamile kaldim canim..Sadece inan tevekkül et RABBIM'eÇünkü aşırı yıprandım kendimi yedim bitirdim o dönemde.psikolojim felan bozuldu sonra yeter artik hic bsy istemiyorum diyip biraktim.
Bende yumurtlama bozukluğu oldugu icn yumurta takibi ancak ilac kullandigm dönem ise yariyor az çok.ilacla bile zor yumurtlama gerçekleşiyor
canim ben yulaf kepegi kullaniyorumSagol canim. Sana da afiyet olsun
Yulaflari sen de robottan mi cekip karistiriyorsun yumurtayla?
Ben yumurtaya hic katmadim :) ama aklimda olsun@ParteMoralll kizzzz omleti yaparken yumurta kepek karisimino 2 ye boldum once yarisini akittim ustune peynirleri dizdim az pisince kalan karisimi doktum kapadim agzini ALLAH seni inandirsin borek gibi oldu yemelere doyamadimm
ohhh afiyet olsun ozamankocaman et dilimleri ama..gozleme yapiyorm kucuk yulaflardan peynirli yapiorm 4tane cikio gunluk 3 kasik hakla cok seviorm ekmek niyetine.. allaha sukur doydum kahvaltimda saglamdi ondan..
Biz parteyle de rakibiz iyi oluyor gercektenTamam canim hadi bakalim gaza getirir bizi bu
Olur insallah canim benim tup bebek deneyebilirsiniz aslinda.
kiz cok guzl oldu bide 20 cm lik tavada yapiorum ben kocaman oluo kabario felanBen yumurtaya hic katmadim :) ama aklimda olsun
Hahaha oyle bi anlattn kikiz cok guzl oldu bide 20 cm lik tavada yapiorum ben kocaman oluo kabario felan
Yaaa ne güzel tevekkülüm tam zaten canm ne gelirse Rabbimden.canimm ben tup bebek tedavisine basladim ve dr.um son asamada yeterli yumurtan olusmamis tup bebek yapamayiz tek yumurtayla dedi sirf beni kirmamk ocin catlatti yumurtami ve ben o yumurtayla hamile kaldim canim..Sadece inan tevekkül et RABBIM'e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?