Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaaa ne güzel tevekkülüm tam zaten canm ne gelirse Rabbimden.
Rabbimin verdigide vermedigide imtihandr
ama elinden gelenide yapmalisin RABBIM'in sana versigi imkanlari akli sagligi kullanmalisin canim..bi basla zaten noldunu anlamiyorsun RABBIM nasip ederde bi bakarsin bebis kucaginda inşALLAH

canimm ben tup bebek tedavisine basladim ve dr.um son asamada yeterli yumurtan olusmamis tup bebek yapamayiz tek yumurtayla dedi sirf beni kirmamk ocin catlatti yumurtami ve ben o yumurtayla hamile kaldim canim..Sadece inan tevekkül et RABBIM'e
Rabbim cok buyuk gercekten allah bagislasinn..
Kizlar yulafda hangi marka kullanıyosunuz ?
dogalsan cnm
biz esimle burger soylerdik genelde geceleri yada deli gibi cips yada tatli yerdik..simdi cok duzene girdi sukur
bende geceleri yerdm oyuzdrn hep aksamlari cnm biseyler cekiyo.bugun misirci doluydu sahil burnumu kapadim gecerken hepsindeeeen a

Rabbim cok buyuk gercekten allah bagislasinn..

dogalsan cnm
bende geceleri yerdm oyuzdrn hep aksamlari cnm biseyler cekiyo.bugun misirci doluydu sahil burnumu kapadim gecerken hepsindeeeen a
ALLAH razi olsun canim cümlemizin evlatlarini...RABBIM bu mubarek gecede evlat hasreti ceken butun kardeslerimizi mucizeleriyle müjdelendirsin inşALLAH..

Canım gecmiş olsun benim kardeşimde aynı durumda yasamayan bilemez bir sorunda yok ama nasip kısmet artık zamanını bekliyor demekki inş çocuk isteyenlere rabbim tez zamanda nasip etsin inş

canimm ben tup bebek tedavisine basladim ve dr.um son asamada yeterli yumurtan olusmamis tup bebek yapamayiz tek yumurtayla dedi sirf beni kirmamk ocin catlatti yumurtami ve ben o yumurtayla hamile kaldim canim..Sadece inan tevekkül et RABBIM'e

Yaaa ne kadar guzel. Allah neyi vesile etmis iste. Allah bagislasin canim bıdıgını.

canim ben yulaf kepegi kullaniyorum

Tamamtesekkurler aklimda bulunsun bi bakayim markete gidince canim.

Biz parteyle de rakibiz iyi oluyor gercekten

Canm tüp bebek aklimda ama suan psikolojim kaldiracak gibi degil onu.
O yüzden yaptiramiyorm ya negatif olursa korkusundan

Aa o zaman üçümüz olaliim. Onun kilosunu bilmiyorum ama yakin galiba.

Canim benim sen elindeki tum imkanlari kullan gerisini allaha birak. Dua et bol bol. Ama negatif cikarsa diye de uzak durma. Bak neler nelere vesile oluyo. Denemeden bilemezsin ki. Zor bi surectir eminim ama tedaviye ve denemeye devam et.
Hahaha oyle bi anlattn ki kalkip yiesim geldi geceleri bana dokunmayn eskiden cok severdm gece yemeyi

Off ben de bayilirim gece yemelerine. Hep o yuzden boyle sistim zaten..

Amin vanim cok saol cumlemizin evlatlari i bagislasin RABBIM inşALLAH..

Afiyet olsun rakibem yine herşey ayarında

ADAYLAR LİSTESİ
burcuxxx ( 64/ / /%) yeni üye başlangıç tarihi 28 mart 2016 baslangiç kilo 64 hedef kilo 57

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…