- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.521
biz esimle burger soylerdik genelde geceleri yada deli gibi cips yada tatli yerdik..simdi cok duzene girdi sukurHahaha oyle bi anlattn kikalkip yiesim geldi geceleri bana dokunmayn eskiden cok severdm gece yemeyi
dogalsan kullaniorum canim selvaninkinide almistim ama bence dogalsan daha iyiKizlar yulafda hangi marka kullanıyosunuz ?
ama elinden gelenide yapmalisin RABBIM'in sana versigi imkanlari akli sagligi kullanmalisin canim..bi basla zaten noldunu anlamiyorsun RABBIM nasip ederde bi bakarsin bebis kucaginda inşALLAHYaaa ne güzel tevekkülüm tam zaten canm ne gelirse Rabbimden.
Rabbimin verdigide vermedigide imtihandr
Rabbim cok buyuk gercekten allah bagislasinn..canimm ben tup bebek tedavisine basladim ve dr.um son asamada yeterli yumurtan olusmamis tup bebek yapamayiz tek yumurtayla dedi sirf beni kirmamk ocin catlatti yumurtami ve ben o yumurtayla hamile kaldim canim..Sadece inan tevekkül et RABBIM'e
dogalsan cnmKizlar yulafda hangi marka kullanıyosunuz ?
bende geceleri yerdm oyuzdrn hep aksamlari cnm biseyler cekiyo.bugun misirci doluydu sahil burnumu kapadim gecerken hepsindeeeen abiz esimle burger soylerdik genelde geceleri yada deli gibi cips yada tatli yerdik..simdi cok duzene girdi sukur
Ayy insallahama elinden gelenide yapmalisin RABBIM'in sana versigi imkanlari akli sagligi kullanmalisin canim..bi basla zaten noldunu anlamiyorsun RABBIM nasip ederde bi bakarsin bebis kucaginda inşALLAH
ALLAH razi olsun canim cümlemizin evlatlarini...RABBIM bu mubarek gecede evlat hasreti ceken butun kardeslerimizi mucizeleriyle müjdelendirsin inşALLAH..Rabbim cok buyuk gercekten allah bagislasinn..
dogalsan cnm
bende geceleri yerdm oyuzdrn hep aksamlari cnm biseyler cekiyo.bugun misirci doluydu sahil burnumu kapadim gecerken hepsindeeeen a
Canım gecmiş olsun benim kardeşimde aynı durumda yasamayan bilemez bir sorunda yok ama nasip kısmet artık zamanını bekliyor demekki inş çocuk isteyenlere rabbim tez zamanda nasip etsin inşŞuan bogazim düğüm düğüm..benden 1.5 sene sonra evlenen görümcem var hamileymis..severim kendisini kesinlikle kiskanmadim felan yanlis anlasilmasin.
Ama kendimi eksik gibi hissettim..yani cok anlatilir gibi bir duygu degil bu..cok kötü hissediyorum suan kendimi bogazim düğüm düğüm.ne zaman bir hamile haberi alsam hep böyle oluyorm.hele bu aileden biri olunca insan daha da kötü hissediyor kendisini..
canim karisim var onuda deneyebilirsin galeta yulaf kepegi karisimi ekmekler felan daha bi ekmek gibi oluo onunla @ParteMoralll da onu kullaniodu galiba..
hosgeldin rakibeeemmmmmCanım gecmiş olsun benim kardeşimde aynı durumda yasamayan bilemez bir sorunda yok ama nasip kısmet artık zamanını bekliyor demekki inş çocuk isteyenlere rabbim tez zamanda nasip etsin inş
Canım eşim almış gelmiş az yedim ama ekmeksiz dönerde yağlı değildi zaten inş bakalım azda olsa inş eksi görürümcanimm doner olmasaymis daha iyimis ama afiyet olsun..disarda yiceksen izgara tercih edebilirsin..yarin bol -ler canimmm
canimm ben tup bebek tedavisine basladim ve dr.um son asamada yeterli yumurtan olusmamis tup bebek yapamayiz tek yumurtayla dedi sirf beni kirmamk ocin catlatti yumurtami ve ben o yumurtayla hamile kaldim canim..Sadece inan tevekkül et RABBIM'e
canim ben yulaf kepegi kullaniyorum
Biz parteyle de rakibiz iyi oluyor gercekten
Canm tüp bebek aklimda ama suan psikolojim kaldiracak gibi degil onu.
O yüzden yaptiramiyorm ya negatif olursa korkusundan
Hahaha oyle bi anlattn kikalkip yiesim geldi geceleri bana dokunmayn eskiden cok severdm gece yemeyi
Hoşbulduk tatlımm kız maşaallah yine iddialısın 64 yada 63 ü görücen gibi dikkat etde gece birileri gelip tartının ayarıyla oynamasınhosgeldin rakibeeemmmmm
Amin vanim cok saol cumlemizin evlatlari i bagislasin RABBIM inşALLAH..Yaaa ne kadar guzel. Allah neyi vesile etmis iste. Allah bagislasin canim bıdıgını.
Tamamtesekkurler aklimda bulunsun bi bakayim markete gidince canim.
Aa o zaman üçümüz olaliim. Onun kilosunu bilmiyorum ama yakin galiba.
Canim benim sen elindeki tum imkanlari kullan gerisini allaha birak. Dua et bol bol. Ama negatif cikarsa diye de uzak durma. Bak neler nelere vesile oluyo. Denemeden bilemezsin ki. Zor bi surectir eminim ama tedaviye ve denemeye devam et.
Off ben de bayilirim gece yemelerine. Hep o yuzden boyle sistim zaten..
ayyy inşALLAH canim agzin bal yesin 5 senedir gormedigim bir rakkam 63 inşALLAH..Hoşbulduk tatlımm kız maşaallah yine iddialısın 64 yada 63 ü görücen gibi dikkat etde gece birileri gelip tartının ayarıyla oynamasın
Afiyet olsun rakibem yine herşey ayarındabende menu yazayim...cok yogun bigundu bnm icin..
Sabah 1 haslanmis yumurta aki yarim dilim ekmek 1 tk krem peynir tere otu donates ve sekersiz cay
ogle 3 kucuk yumurtali ve peynirli yulafli omlet(harikaydi @ParteMoralll )
aksam disardatdim tavuklu yagsiz salata
birde esime sucklu yumurta yaptim 1 dilim sucuk 1 dilim peynir yidimm
2 fincanda tesil cay ictim disarda
evet bu hafta cok sukur oyleydi..Afiyet olsun rakibem yine herşey ayarında
@SekerPancari71 diger hanimlar ugramadiklari icin aday listesinde yoklar dimi baska aday var miADAYLAR LİSTESİ
burcuxxx ( 64/ / /%) yeni üye başlangıç tarihi 28 mart 2016 baslangiç kilo 64 hedef kilo 57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?