Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy menumude yazayim hemen..
Sabah 2 yumurta ve 2 yk kepekli peynirli omlet sekeriz cay
ögle 1 dilim tb ekmegi 1 yk krem peynir ve bol salata
aksam 1 avuç kaju 15 tane kadar 1 kase tavuk suyu corbasi ayni zamanda tavuklu:)

pazar gunu kahvaltiya gidicez bruch olur bizimki eee oğle yemeginide orda lapator aksamda balik yeme niyetindeyim..yarin aksam misafirlikteyim ama ben misafirliklerde kacamak yapmiorummm ayyyy yiyemiorumki midem almio valla diorummm

Kızlar mutsuzum 100 gr ya neyse bugün ki menüm sabah sade türk kahvesi bi paket kepekli form bisküvi akşamda pizza patates havuç ezme 2 litre şu belkide 3 geceye kadar

Ben bu akşam kuzenimin oğlunun doğumgününe gideceğim.şimdiden aradım söyledim.ısrar etmek yok dedim.çok ince bir dilim yaşgünü pastasından yiyeceğim 3 çatallık.bugünkü menümü de yazayım akşam geç gelirim muhtemelen
Sabah: ş.siz Türk kahvesi,2 kare bitter
Ara:çilek, muz, kavunlu sütlü yulaf lapası
Ara: süt, 4-5 badem+ fındık
İkindi: ızgara balık, roka salatası
Akşam: 3 çatallık doğumgünü pastası
3 Lt su, 70 dk aerobik

Kızlar mutsuzum 100 gr ya neyse bugün ki menüm sabah sade türk kahvesi bi paket kepekli form bisküvi akşamda pizza patates havuç ezme 2 litre şu belkide 3 geceye kadar
Aaa ama hem mutsuzum 100 gr ićin diyosun hemde pizza yiyosun ne kadar yedin bakalim pizzadan

Sabah;iki haslanmis yumurtaaa, peynirrrrr, domatessss ,zeytinn,pastirma. Hepsinden saglaaaam doyana kadar yedim..

Aksam; balik izgara, salataa ve yulafciklarimdan yedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…