- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.701
canim ben hep oyle yapiyorum ama biraz yaglayip firinda kozluyomus gibi yapiorum..esimde cok sever ama kizarmadn yapinca sevmio o yuzdn yapmiorum bende bayadr sen nasl yapiosun oatlicana bayilirimdaaaaNe zamandir karnıyarik yemiyordum kizartma diye bu aksam kizartmadan fırında yaptim çok daha leziz ve hafiff olduuuimmm nefisdi vallaa çok özlemişim karnıyariği
afiyet olsunnnn kaptannnNe zamandir karnıyarik yemiyordum kizartma diye bu aksam kizartmadan fırında yaptim çok daha leziz ve hafiff olduuuimmm nefisdi vallaa çok özlemişim karnıyariği
Bende alacali soydum tuzlu suya sonra çıkarp tepsiye dizdim üstünü yağlayip firinladim canim benim eşimde kizartma yemiyor o yüzden iyi anlaşiyoruz bu konudacanim ben hep oyle yapiyorum ama biraz yaglayip firinda kozluyomus gibi yapiorum..esimde cok sever ama kizarmadn yapinca sevmio o yuzdn yapmiorum bende bayadr sen nasl yapiosun oatlicana bayilirimdaaaa
Iyiye gidiyor canım. Ama tam iyilesemedi daha.huysuzluk yapıyor hala onunla ilgileniyorumAfiyet olsun partemmm
Canim napiyorsun kizin nasil oldu
Bende karnıyarık yapmıştım bugünNe zamandir karnıyarik yemiyordum kizartma diye bu aksam kizartmadan fırında yaptim çok daha leziz ve hafiff olduuuimmm nefisdi vallaa çok özlemişim karnıyariği
Hayırlı olsun canım yeni işin. Allah kolaylık versinValla nasil gecti bende anlamadm ama asiri kafam şişti ya ilk gün ya heralde ondandr
Geçmiş olsun canim Rabbim şifa versin. Çocuklar hasta oldumu insanın eli ayağı tutmuyorBugün misafirlerim vardı..büyük kız da hasta oldu ates ateş yanıyo yavrum yaa..spor yapamadım malesef..
Merhaba. Telim maalesef yok kaptancımKuzum öyle konuşmuştuk ya ayirdim izne düzeltemem çünkü saati geçtiamaaa izne ayrılmış gibi düşünme kendini aynen devam et zaten 2 haftada bitiyo izin telefonun düzeldi mi
Gecmis olsun cnm benmBugün misafirlerim vardı..büyük kız da hasta oldu ates ateş yanıyo yavrum yaa..spor yapamadım malesef..
Afiyet olsun.artık seni kim tutar partem gelsin 69Sabah;iki haslanmis yumurtaaa, peynirrrrr, domatessss ,zeytinn,pastirma. Hepsinden saglaaaam doyana kadar yedim..
Aksam; balik izgara, salataa ve yulafciklarimdan yedim..
Geçmiş olsun canım.sabahları yumurta yemiyorsun galiba.sevmiyor musun yoksa?Herkes cok guzel kilo vermis kizlar tebrik ediyorum hepinizi.
Bugunku menum
Sabah
Peynir
Zeytin
Salatalik
Domates
Biber
1 dilim ekmek
AksamAksam
Sehriye corbasi
Tavuk nugget
Salata
Gece
Tansiyonum dustu galiba cok kotu oldum malesef. Tuzlu ayran
Su: 1.5 litre
Spor: 1 saat yuruyus
Nasıl geçti ilk günün?Ayy ilk is günü olmasindan midir nedir resmen kafam şişti kizlar ya
Çok iyi canım afiyet olsun.öğlenleri işyerinde kötü yemek çıkarsa evden götür sana tavsiyemAyeica bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 3 hurma 2 ceviz
Öglen 1 kase domates çorbası 1 kase yoğurt 4 kasik fasülye yemegi (taze fasulye ) 1 dilim normal ekmek
Ara 1 sade türk kahvesi
Aksam 4 kasik kiyma kavurmasi 1 dilim t.buğday ekmek salata 2 kasik yogurt
Ara 1 elma simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?