- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.761
Evet biliyorum yaşıtızhedefim 67
Vay canına sende süperburda bütün kilolari geride biracaksin tatlim bende 75den 53 e düştüm boll paylaşim ve motivasyonla gidecek kilolar
Tebrik ederim seni canım harikasın vallaha
hosgeldin sende canim..bidaha gitme emiii gidince kilolar geri geliyor takim ayri bir heves ayri bir dikkat getiriyor hepimize..Cuma'lari iple cekiyoruz bir bir eksildikce kilolar kendimizi bunyemizi taniyinca hersey dahada kolay olucak cok degil en fazla 1 ay sonra siz bile inanamicaksiniz..yeterki kararli ve istikrarli olalim herseyi paylasalim yanlis bildiklerimizi beraber duzeltelim birbirimize destek olalimm haydinnnnn ozamannnnAdım= Yağmur Seda
Yaşım 26
Kilom 82.3
Boyum 1.62
Hedefim 65
Kilo alma sebebim bunalima girdim
Kilo verme nedenim sagligima kavusmak cocuk sahibi olmak INŞALLAH
Kendimden bahsediyim muhasebe ve vergi uyg öğretmeniyim şuan çalışmiyorum is ariyorum INŞALLAH nasip olur6 aylik evliyim mutluyum bin şükür hayirlisiyla suanki amacim kilo verip eski ben olmak sizlerle bunu basaricagimi düşünüyorum araniza aldiginiz icin cok tesekkur ederim canlar istikrarli olucagimda söz veriyorum kaptanim
Paylastimm bebegmm :)Sırrını paylaşmayi unutma partiş
HosgeeeeeeeldinnnnnnnnTamam balim yaziyorum hementesekur ederim ilgin icin kaptanimm
Hosgeeeldinnnnİşte bu tamda istediğimiz şey motivasyon
İsmim Rabia siz kısaca rabiş diyin
Boyum:167
Kilom:87
Genel anlamda herkesin o kadar göstermiyorsun dediği iri kemikli yapılı duran kızlardanım
Yaşım:21
Yarışma kocaelinde katılayom
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
partecimmm tebrikk ederimmm canimmmmmmmmm
bizim kaptan cok fittt ona goreeVay canına sende süperinşallah
Vaaayyy motive oldum sizi görünce bak yaPaylastimm bebegmm :)
Hosgeeeeeeeldinnnnnnnn
Hosgeeeldinnnnverirsin merk etme cnmmmmmm :) hihi bende 3ayda 16.4kg verdimmm havamida atimmmmmmm
Biliyorum tanıyorum kankam o benimbizim kaptan cok fittt ona goree
oooooo yabanci yok ozamannnBiliyorum tanıyorum kankam o benim
Kk nın müdaviniyim ben kızaaamoooooo yabanci yok ozamannn
evet evet simdi daha iyiyim ama aksam oyle yapmk sinir edio beni hakim olmaliyim kendime..sonucta kendi ogunumu yedim yani sirf goz acligiiAynen bende katılıyorum
pikiiiiii buyrun ozamannnnnKk nın müdaviniyim ben kızaaam
hosgeldin sende canim..bidaha gitme emiii gidince kilolar geri geliyor takim ayri bir heves ayri bir dikkat getiriyor hepimize..Cuma'lari iple cekiyoruz bir bir eksildikce kilolar kendimizi bunyemizi taniyinca hersey dahada kolay olucak cok degil en fazla 1 ay sonra siz bile inanamicaksiniz..yeterki kararli ve istikrarli olalim herseyi paylasalim yanlis bildiklerimizi beraber duzeltelim birbirimize destek olalimm haydinnnnn ozamannnn
51 olmak istiyorum ben@ParteMoralll ---》NİSAN AYI HEDEFLERİ
Moonlii ----》
S SEVTAL87 ----》
@kitap_asigi -----》
K kova01 ----》
sarraf -----》
Miyav_su -----》
marlin18 -----》
S seydarella -----》
esmerm91 ------》
canim msji alintilayip adinin karsisina yazarmisin hedef kilonu51 kilo olmak istiyorum kararlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?