Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Adım= Yağmur Seda

Yaşım 26

Kilom 82.3

Boyum 1.62

Hedefim 65

Kilo alma sebebim bunalima girdim

Kilo verme nedenim sagligima kavusmak cocuk sahibi olmak INŞALLAH

Kendimden bahsediyim muhasebe ve vergi uyg öğretmeniyim şuan çalışmiyorum is ariyorum INŞALLAH nasip olur 6 aylik evliyim mutluyum bin şükürhayirlisiyla suanki amacim kilo verip eski ben olmak sizlerle bunu basaricagimi düşünüyorum araniza aldiginiz icin cok tesekkur ederim canlar istikrarli olucagimda söz veriyorum kaptanim

Tebrik ederim seni canım harikasın vallaha
hosgeldin sende canim..bidaha gitme emiii gidince kilolar geri geliyor takim ayri bir heves ayri bir dikkat getiriyor hepimize..Cuma'lari iple cekiyoruz bir bir eksildikce kilolar kendimizi bunyemizi taniyinca hersey dahada kolay olucak cok degil en fazla 1 ay sonra siz bile inanamicaksiniz..yeterki kararli ve istikrarli olalim herseyi paylasalim yanlis bildiklerimizi beraber duzeltelim birbirimize destek olalimm haydinnnnn ozamannnn

Sırrını paylaşmayi unutma partiş
Paylastimm bebegmm :)
Tamam balim yaziyorum hemen tesekur ederim ilgin icin kaptanimm
Hosgeeeeeeeldinnnnnnnn Hosgeeeldinnnn verirsin merk etme cnmmmmmm :) hihi bende 3ayda 16.4kg verdimmm havamida atimmmmmmm
partecimmm tebrikk ederimmm canimmmmmmmmm

Tamam balim daha gitmem zatrn gidince kilolqr gitmiyor basaricaz el birliğiyle INŞALLAH takimdasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…