- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.721
Ben de fırında yapıyorum çok hafif ve sağlıklı oluyor afiyet olsunNe zamandir karnıyarik yemiyordum kizartma diye bu aksam kizartmadan fırında yaptim çok daha leziz ve hafiff olduuuimmm nefisdi vallaa çok özlemişim karnıyariği
Ama bundan birşey olmaz ki moon.sağlıklı şeyler yemişsin ve azıcık zatenkizlar ben saat 7 de kacamak olarak 2 lokma haslanmis tavuk ve bir lokma tb ekmegi yedimmkizimi yedirirken onmli degil bukadari biliorum ama yemk saatim gecmisti sinir oldummmm
Afiyet olsun sarrafcımSelam kızlar..menüm..
Sabah: omlet, iki dilim kaşar, dört zeytin, dört ceviz, domates, salatalık..
Akşam: bir kase tavuk suyu çorba, iki biber dolması, yoğurt..
Çayın yanında bir avuç fındık..
Geçmiş olsun canimmmBugün misafirlerim vardı..büyük kız da hasta oldu ates ateş yanıyo yavrum yaa..spor yapamadım malesef..
İlgilen canimm yavrularimiz hasta olmasa keskeeeIyiye gidiyor canım. Ama tam iyilesemedi daha.huysuzluk yapıyor hala onunla ilgileniyorum
Sende fırında mi kizartin patlicanlariBende karnıyarık yapmıştım bugün
Tamam canim sen yine net buldukça gel diyeti de sakın boşlama güzel bi rakamla dönersin 2 haftayaAy yanlışlık oldu arkadaşlar.ama telim yok maalesef 2 hafta sürermiş servisten gelmesinde
Afiyet olsun balım geçmiş olsunn dikkat et kendineHerkes cok guzel kilo vermis kizlar tebrik ediyorum hepinizi.
Bugunku menum
Sabah
Peynir
Zeytin
Salatalik
Domates
Biber
1 dilim ekmek
AksamAksam
Sehriye corbasi
Tavuk nugget
Salata
Gece
Tansiyonum dustu galiba cok kotu oldum malesef. Tuzlu ayran
Su: 1.5 litre
Spor: 1 saat yuruyus
Saol canimm evet bayildim bendeBen de fırında yapıyorum çok hafif ve sağlıklı oluyor afiyet olsun
Aynen bende katılıyorumAma bundan birşey olmaz ki moon.sağlıklı şeyler yemişsin ve azıcık zaten
Menün çok güzel afiyet olsun canımSelam kızlar..menüm..
Sabah: omlet, iki dilim kaşar, dört zeytin, dört ceviz, domates, salatalık..
Akşam: bir kase tavuk suyu çorba, iki biber dolması, yoğurt..
Çayın yanında bir avuç fındık..
Geçmiş olsun canımBugün misafirlerim vardı..büyük kız da hasta oldu ates ateş yanıyo yavrum yaa..spor yapamadım malesef..
Tez zamanda iyileşir inşallahIyiye gidiyor canım. Ama tam iyilesemedi daha.huysuzluk yapıyor hala onunla ilgileniyorum
66Hadi bakalim bu ay sonunda kaç kilo olmayi hedefliyorsunuzzz yazınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?