- 9 Ocak 2015
- 19.856
- 82.393
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.741
Hoşbulduk canımVar tabi kuzum hoşgeldinizz
Selam kızlar yeriniz vamı @masalperisi_ ile bize
Hosbulduk ozaman
Ayyy cnm sagol optmmmmmAfiyet olsun.artık seni kim tutar partem gelsin 69
AlkissssssssssGünaydın fıstıklaaaaarrbu hafta ikinci olduk canlarıııımm tekrar hepinizi tebrik ediyorum süpersinz tatlışlaaarr inşallah her hafta daha da yükselir yüzdelerimiz
Tesekkur ederimmmmmmm
@ParteMoralll ---》68NİSAN AYI HEDEFLERİ
Moonlii ----》
S SEVTAL87 ----》
@kitap_asigi -----》
K kova01 ----》
sarraf -----》
Miyav_su -----》
marlin18 -----》
S seydarella -----》
esmerm91 ------》
Sen zaten bizimleydin periii hanimmmHosbulduk ozaman
459. Etap birincisi @ParteMoralll tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
459. Etap birincisi @ParteMoralll tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Sırrını paylaşmayi unutma partişayyyyy tesekkur edermmmmmm
Tamam balim yaziyorum hemenHoş geldiniz kızlar. ben takım kaptanı Selin, ve kaptan yardımcımızMoonlii , el birliğiyle vericezz KİLOLARI
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımıncuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
İşte bu tamda istediğimiz şey motivasyonHoş geldiniz kızlar. ben takım kaptanı Selin, ve kaptan yardımcımızMoonlii , el birliğiyle vericezz KİLOLARI
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımıncuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
evet ama oyle yapinca sinir oluorummmAma bundan birşey olmaz ki moon.sağlıklı şeyler yemişsin ve azıcık zaten
partecimmm tebrikk ederimmm canimmmmmmmmmayyyyy tesekkur edermmmmmm
İşte bu tamda istediğimiz şey motivasyon
İsmim Rabia siz kısaca rabiş diyin
Boyum:167
Kilom:87
Genel anlamda herkesin o kadar göstermiyorsun dediği iri kemikli yapılı duran kızlardanım
Yaşım:21
Yarışma kocaelinde katılayom
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
hosgeldin canimmm hepberaber vericez kilolari merak etmeee..hepimiz onca kilo verdikk bende 80.5 ten 63e düstüm takimim sayesinde..kararli ve istikrarli olmak şart kolay gelsin canim simdiden bol -li gunler diliorum sana..İşte bu tamda istediğimiz şey motivasyon
İsmim Rabia siz kısaca rabiş diyin
Boyum:167
Kilom:87
Genel anlamda herkesin o kadar göstermiyorsun dediği iri kemikli yapılı duran kızlardanım
Yaşım:21
Yarışma kocaelinde katılayom
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Evet biliyorum yaşıtıztekrar hoşgeldin rabişşş bende 21 yaşındayım boyda 165 ayni sayiliriz peki hedef kilom nedir fistik
Tebrik ederim seni canım harikasın vallahahosgeldin canimmm hepberaber vericez kilolari merak etmeee..hepimiz onca kilo verdikk bende 80.5 ten 63e düstüm takimim sayesinde..kararli ve istikrarli olmak şart kolay gelsin canim simdiden bol -li gunler diliorum sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?