Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

marlin18 canim bebiş nasil daha iyidir umarim..bizde dun hava alalim dedik ama aksama kadr gelemdik terledi etti simdi ses yine çatall çatall

Canım benim diyet buldum baktım sosis var salam var dedim bu diyet tam bana göre patates yoktu tabi ama fırınlamıştım patatesi zaten hep açız ayol
Fırınlanmışsa porsiyon kontrolüyle yenebilir tabi.ben eskiden karbonhidrat kısıtlı diyet yapmıştım ohh gelsin etler gitsin yumurtLar çok sevmiştim ama meyve nerdeyse yok denecek kadar azdı.bir noktadan sonra kilo vermem durmuştu.ayrıca meyve yemeyi çok özlemiştim bırakıp herşeyden az yiyerek dikkat ederek uzun vadede aç kalmadan vermiştim kiloları.şimdi de aynı yöntemi uyguluyorum.tabi spor destekli

Süpersin canım
Teşekkür ederim canım
Kizlar hepinize tek tek coook ama coook teşekkür ederim beni yeniden gaza getirdiniz durmak yok yola devam iyiki sizlerle beraberim inanin tek olsam kesinlikle bu hafta sonu kacamagiyla diyet serüvenim sona ermisti iyiki varsiniz canlar
Ben de haftasonu birsürü şey yemiştim sizler olmasaydınız.burdaki destek çok güzel.eleştiriler de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…