- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.121
Afiyet olsun canımkizlar erkenden menumu yazayimmm sabah 1 dilim tb ekmegi labne peynir ile ve 1 haslanmis yumurta beyazi..
gec yedim o yuzdn ara ogun yaptim oda bir dolu avuc cog badem 5 kuru kayisiSekerPancarii in tarifi ile kayisinin icine bademler kondu löp löpp yendi
saat 16.30 gibide 1 cay bardagi karabugday ve 1 haslanmis kalcali butusummm var yogurtla onu yicemmmmmmmm
Güzeldi canm ya ooo mükemmeldi diyemem ama yenebilirdi yani haftada 2 gün yapilsa iyi olur ben + cikinca birde bu ara wc skintim olunca bi yapip deneym dedm insallah faydasi olurTadı nasıldı esmercim?
Oohh ne güzel gezin canim öptüm fıstığıİyiyiz canım havalarda güzel yürüyüşe çıkıcam şimdi kızımla sizi öpüyorum tatlışlar görüşürüz
Cevizle de bademle yaparim hep pek güzel oluyo kizzSekerPancarii sen cevizle yapmistin sanirim valla gün kurusuyla daha guzl olur bence icinede ceviz badem ohhh ohhhh sap saglikli tatliii..incirlede harika olur ama o cok sekerliii gun kurusi iyidir
Bende artik cok yeyince midem rahatsiz oluyor istemiyor bizim cici midelerimiz çok yemekBu arada dün sunu fark ettim ki benim mide adam akilli yemeye yani az ve öz yemeye alismis dün cok yiyince bir fena oldm ki anlatamam yani resmen midemin üstüne öküz oturmuş gibi oldu
Ben de geçende mısır ekmeği yedim bir dilim. o da beni mahvetti bünye alışmış tabi ekmeksizliğe..Bu arada dün sunu fark ettim ki benim mide adam akilli yemeye yani az ve öz yemeye alismis dün cok yiyince bir fena oldm ki anlatamam yani resmen midemin üstüne öküz oturmuş gibi oldu
sarraf ekmek bana hic dokanmazzzzzzzzzBen de geçende mısır ekmeği yedim bir dilim. o da beni mahvetti bünye alışmış tabi ekmeksizliğe..
Ac karna bi t.k kestane bali
Sabah; haslanmis yumurta, peynir,domates,zeytin cay.
afiyet oslun cnm gayet iyiiii şifa olsunnnnnnnnnnn
Aksam; mantarli sebzeli tavuk sote, biraz salata ve ayran..
Tesekkur ederim canimm. Yumurtayi ne seviyorum ne nefret ediyorum. Arada yiyorum oyle. Genelde haftasonu kahvaltilarinda oluyor.Geçmiş olsun canım.sabahları yumurta yemiyorsun galiba.sevmiyor musun yoksa?
Tesekkurler canimm.Tamam canim sen yine net buldukça gel diyeti de sakın boşlama güzel bi rakamla dönersin 2 haftaya
Afiyet olsun balım geçmiş olsunn dikkat et kendine
Saol canimm evet bayildim bende
İşte bu tamda istediğimiz şey motivasyon
İsmim Rabia siz kısaca rabiş diyin
Boyum:167
Kilom:87
Genel anlamda herkesin o kadar göstermiyorsun dediği iri kemikli yapılı duran kızlardanım
Yaşım:21
Yarışma kocaelinde katılayom
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Adım= Yağmur Seda
Yaşım 26
Kilom 82.3
Boyum 1.62
Hedefim 65
Kilo alma sebebim bunalima girdim
Kilo verme nedenim sagligima kavusmak cocuk sahibi olmak INŞALLAH
Kendimden bahsediyim muhasebe ve vergi uyg öğretmeniyim şuan çalışmiyorum is ariyorum INŞALLAH nasip olur6 aylik evliyim mutluyum bin şükür hayirlisiyla suanki amacim kilo verip eski ben olmak sizlerle bunu basaricagimi düşünüyorum araniza aldiginiz icin cok tesekkur ederim canlar istikrarli olucagimda söz veriyorum kaptanim
Cooook gecmis olsun canim.Kizlaaaar hastaymmmmmm bogazlarm sisti usuttumusum disarda cok halsizimmm annem bize geldi sansimaaaa...
Menum cok.karisti bugun kalkicak halim yoktu..
Sabah ihlamur, mercimek corbasi ictimmm
Bir dilim tam bugdy vardi ekmek ince kucuk dilim peynir surdum.. normalde yemem.. ihlamurr yinee limonlu..
Aksam et yemegi patatesli, salata,ayran annem ne pisirdiyse onu yedim kendime ozel hazirliyamadim.. cnku halimm yoooook
mutlu pazarlaar takıma davet edilince koşarak geldimm
inşallah motivasyonu yüksek bir grubumuz vardır
kendimi tanıtayım ben hatice kübra 28 yaşındayım biri 11 diğeri 8 yaşında bir kız birde oğlum var hayataçook erken başladım diyebilirimm bu sebeptenki okula geç kaldım:) aü türk dili ve edebiyatı 1.sınıf öğrencisiyim aynı zamanda tam teçhizat ev hanımıyımaslında doğum sonrası kilolarımı hemen veririm ama birkaç sene kadar önce kötü ve sıkıntılı olaylardan ve zamanlardan geçtim ve o dönem kullandığım ilaçların ve üzüntünün etkisiyle 78e kadar çıktım birkaç ayda toparlandım şükürki şimdi 60 kiloyum ve verecek tam 7 kilo fazlam var.. artık veremeyecek kadar düşünce motivasyonum aranıza katılmak istedim yarışarak vermek fikri beni cezbetti açıkçası.. kısaca bu kadar öyküm :)
Biz oglumla yürüşümüzü yaptkbu arada kızlar ev bisikleti almayı düsünüyorum araştırıyorum fiyatları,markaları
Dimi eliptik daha iyi bakalım arastırıyoruzTesekkur ederim canimm. Yumurtayi ne seviyorum ne nefret ediyorum. Arada yiyorum oyle. Genelde haftasonu kahvaltilarinda oluyor.
Tesekkurler canimm.
Cooook gecmis olsun canim.
Bence eliptik al canim. Oturmali bisikletlerden daha iyi gibi geliyor ben de eliptik arastiriyorum su ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?