Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar diyetisyenin paylastigi bi corba tarifi var yapmak isteyeniniz olursa diye sizinlede paylasiyim dedm hem kalorisi düşük hemde metabolizma hizlandiriyormus
1 kabak 1 sogan 1 domates 1 sivri biber 1 kırmızı biber 1parca maydonoz+dereotu 1 kasik bulgur
Tüm malzemeleri haşlayın ve blenderdan gecirin corbaniz hazr..
Istediginiz gibi baharatta ekleyin ben biraz acili yaptm metabolizmamim hizlansin iyice diye

Günaydın canım.tebrikler.59 a ne kaldı şunun şurasında

Tadı nasıldı esmercim?

kizlar erkenden menumu yazayimmm sabah 1 dilim tb ekmegi labne peynir ile ve 1 haslanmis yumurta beyazi..
gec yedim o yuzdn ara ogun yaptim oda bir dolu avuc cog badem 5 kuru kayisi @SekerPancari71 in tarifi ile kayisinin icine bademler kondu löp löpp yendi
saat 16.30 gibide 1 cay bardagi karabugday ve 1 haslanmis kalcali butusummm var yogurtla onu yicemmmmmmmm

@SekerPancari71 sen cevizle yapmistin sanirim valla gün kurusuyla daha guzl olur bence icinede ceviz badem ohhh ohhhh sap saglikli tatliii..incirlede harika olur ama o cok sekerliii gun kurusi iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…