- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.221
Yulaflı ve buğdaylı gevrek canım evet tok tutuyorÇok güzel canim.gevrek yerine keşke yulaf Yeseydin daha uzun süre tok tutuyor
Inşallah canım benim ihsallahAman canim sağlık en önemlisi kontrollü yap diyetiinşallah almazsin kuzuşumm
Afiyet olsun tatlim çok iyiKahvaltıM, 2 yumurta, peynir, yarım domates, turp,1 dilim ekmek,
Öğle; 2 kuru erik, 3 gün kurusu, bir avuç badem fındık
Aksam, 1dilim ekmek, salata, firinda tavuk
Acikirsam bir bardak süt içmeyi düşünüyorum
Spor; 2 buçuk saat yürüdum
Öğleni akşam dengelemissin afiyet olsunGelelim menüye sabah aç karna türk kahvesi sade bitane kesme şeker öğlen malum süpriz yarım dilim pasta bitane yağlı halka domates salatalık biber başkaca bsey yok akşamda ton balıklı yeşillik salata bitanede meyve elma yada portakal veeeee günde yarım kg verdiren formül bi kase yoğurdun içine bir çay kaşığı tarçın zencefil zerdecal koyup yatmadan üç saat önce yiyip 1 lt şu içip öyle yatiyoruz böylelikle bugün yediklerim gitms olur inşallah
Tesekkurler canim. İnsallah bu hafta şeytanın bacağını kırarım da biraz kilo verebilirimAfiyet olsun tatlim çok iyi
Verirsin canim menülerin iyiTesekkurler canim. İnsallah bu hafta şeytanın bacağını kırarım da biraz kilo verebilirim
Kahvaltım
1 kasede(2 kaşık yogurt,3 kasık pişmiş yulaf,1 elma tarçın)
1 kupa yeşil çay
Ara Öğün
1 elma
Öğle Yemeğim
1 kase kısır
Akşam Yemeğim
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
Bugünkü menüm
Sabah: menemen, peynir, salatalık,1/2 dlm tb ekmek
Ara:1 kuruincir
Öğle: ızgara et, tavuk,salata,1/2 kase tarhana çorbası
Ara:1 portakal, 1 avuç kuruyemiş
Akşam: bezelye, yoğurt, salata
40 dk aerobik
Selam kizlar bugünkü menüm sabah bir yumurtadan omlet 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek salatalik domates
Ara 1 hurma 10 fındık
Öglen 1 kase corba 3 kasik patlıcan yemegi 1 kase yogurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 2 top dondurma 1 soda
Aksam 8 yemek kaşığı nohut 1 kase yogurt 1 dilim ekmek
Ara 1 yesil cay 1 elma
Su 2 litre spor 10 km yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?