Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm...
Sabah: çökelekli yumurta, dört zeytin, kk peynir, iki günkurusu, dört ceviz, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, yarım tabak ıspanak, yoğurt..
Çayın yanında bir avuç fındık..

Çoook teşekkür ederim kuzumm destek olduğun için bu diyet zor biliyorum ama beni cezbeden 2 yıl hiç verdiğin kiloları almiomssn zorlanirsam birkicam zaten
canim bende bi ara niyetlwndim ama yapamadim asistanim yapmiati dugun oncesi 7 kilo vermisti sonra alip almadigi i bilmiorum ama dikkat etmezsen degil 2 senw 2 haftada bike alirsin canim..üzgünumm ama oyle

cok iyi canim afiyet olsunnnn

Karataydan sonra dokunur oldu bana da..sofrada artık hiç ilgimi çekmiyor
Börekler hariç ama
ben cok ekmekciyimdir ama yemuorum en fazla 1 dilim falan..daha dogrusu ben karbonhidratli herseye bayilirim makarna helekiiiiiiii bu hafta yiyebilirim aslinda

ben kuru ekmekle kolaya bayilirim ALLAH'ım o ne guzl uyumdur ama simdi tiksiniorum nasl yiyonusum ya ayyyy çöppmüymüş benim midem yaa

ya ben gece gece 1 findik 1 badem 1 tanede fistik yidim..esimde aksam yemek yemio artik kuruyemis yiyoda ona hazirlarkn birer tane ativerdim bisey olmaz ama dimiii

Feraceli canim o ayicik nerden ciktiiii cok agir degil onlar aslinda ama yimeee yinede..hatta bazn diyetisyenler su stick çikolar varya onlardan bitane yiyebilirisiniz diolar. eti sticks bitter 49 kalori onlar ama hergun olmamak kaydiyla bencede yenebilir yada 2 kare bitter oglen saatlerinde

ayyyy kendi kendime yaziorum gene hala basim agruo kizlar opuyorum iyigeceler diliyorum..bugunde bitti cok sukur yarin ola hayr ola..bugun ciko miko muffin yiyenlerrrr marlin18 yarin lutfen dikkat etsinler

gayet guzl bnce afiyet olsun canimmm

olsunn cnm afiyet olsun 1 patca dimi zaten hepsi degil..cigerde biraz yagli oluo ama hadi afiyet olsun

doyurucu menu afiyet olsun 10 km cok iyi tebrikler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…