- 9 Ocak 2015
- 19.856
- 82.393
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.201
SormaFeraceli canim o ayicik nerden ciktiiii cok agir degil onlar aslinda ama yimeee yinede..hatta bazn diyetisyenler su stick çikolar varya onlardan bitane yiyebilirisiniz diolar. eti sticks bitter 49 kalori onlar ama hergun olmamak kaydiyla bencede yenebilir yada 2 kare bitter oglen saatlerinde
Bak gördün mü eski menüler geri geldi.spor da harika.afiyet olsunBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 1.5 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 10 fındık
Öglen bir bucuk kase o tarifini verdigim corba 3 kaşık patlican yemegi 1 lokma ekmek 1 kase yogurt
Ara 1 dilim ananas ve 1 bardak süt
Aksam yarim kase corba 1 lokma ekmek 1 minik parca peynir(peynir ne alaka diyebilirsiniz aksam hep protein almam gerekiyor ya bende bir parca peynir yiym bari dedm )
Ara yarim dilim ananas
Su 2.5 spor 10 km yürüyüş
Çok güzel canim.gevrek yerine keşke yulaf Yeseydin daha uzun süre tok tutuyorBugünkü menüm sabah muzlu sütlü gevrek arada 5 badem öğlen 1 kase kesme çorbası 1 kase yoğurt arada az kuruyemiş akşam az döner 1 dilim karpuz az yoğurt ara yeşilçay
Günaydın canımHerkese günaydın kızlar mutlu ve huzurlu bir güne uyanmanız dileğiyle
günaydın esmercimGünaydın canlar musmutlu bir gün olmasi dilegiyle
Afiyet olsun canım çok güzel menünBugünkü menüm...
Sabah: çökelekli yumurta, dört zeytin, kk peynir, iki günkurusu, dört ceviz, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, yarım tabak ıspanak, yoğurt..
Çayın yanında bir avuç fındık..
Ben de katılıyorum moon'a.canim bende bi ara niyetlwndim ama yapamadim asistanim yapmiati dugun oncesi 7 kilo vermisti sonra alip almadigi i bilmiorum ama dikkat etmezsen degil 2 senw 2 haftada bike alirsin canim..üzgünumm ama oyle
Geçmiş olsun canım ben majezik+bol kahveyle düzeliyorum.bazen o da kar etmiyor migren ilacı kullanıyorum.saol canimm cok fena kafamm
@ParteMoralll canimm kestane bali iyi gelio galiba her sabah bakiorumda iylesneye hicc niyetin yok
3 tanecik kuruyemişten ne olacak canim hem de sağlıklı atıştırmalık.afiyet olsunya ben gece gece 1 findik 1 badem 1 tanede fistik yidim..esimde aksam yemek yemio artik kuruyemis yiyoda ona hazirlarkn birer tane ativerdim bisey olmaz ama dimiii
Neee biri bitter mi dediFeraceli canim o ayicik nerden ciktiiii cok agir degil onlar aslinda ama yimeee yinede..hatta bazn diyetisyenler su stick çikolar varya onlardan bitane yiyebilirisiniz diolar. eti sticks bitter 49 kalori onlar ama hergun olmamak kaydiyla bencede yenebilir yada 2 kare bitter oglen saatlerinde
Ben diyet yapmıyorken bile yağlarını ayırırım hayatta yiyemem zaten.sadece ciğerlerini yedim minimum ekmekleolsunn cnm afiyet olsun 1 patca dimi zaten hepsi degil..cigerde biraz yagli oluo ama hadi afiyet olsun
Saol tatlımBak gördün mü eski menüler geri geldi.spor da harika.afiyet olsun
Günaydın canımGünaydın tatlişlaaarr
gunaydinnn canimmmmHerkese günaydın kızlar mutlu ve huzurlu bir güne uyanmanız dileğiyle
musmutluuuuuu inşALLAHGünaydın canlar musmutlu bir gün olmasi dilegiyle
kesinlikle canimmmmm ben et yemeklerine hic koymam yada en fazla 1 yk z.yagi oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?