Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun esmerim ♡♡ çok güzel ve dengeli bir tek eleştirim akşam nohutun yaninda ekmek yemeyebilirdin
Kahvaltım
1 kasede(2 kaşık yogurt,3 kasık pişmiş yulaf,1 elma tarçın)
1 kupa yeşil çay

Ara Öğün
1 elma

Öğle Yemeğim
1 kase kısır

Akşam Yemeğim
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
Afiyet olsun kuzumgayet güzel
Afiyet olsun balım çok iyi
Afiyet olsun canım çokk iyi

Huu huu millet nerdesiniz?
@ParteMoralll sen yemeğini bu saate kadar yemedin mi kizzz

Anladim ballışımmmm afiyet olsunnn @ParteMoralll hiç uğradi daha mi kötü oldu acaba hastaydi ya

Saol kuzm evet ya bnmde aklima geldi hic ugramadi parte bgn umarm dhaa kötü olmamistir @ParteMoralll nerdesin tatlim ses ver
bakimmm dedmmmmmmmm evetttttt pis hastalkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Benden hayir yok bu hafta offffd

Kızlar annemdeydim bende yeni geldik eve bugün bende diyet yapamadımçok fena seyler yidimmmmm yerin çok iyi toparlamam lazım...
@ParteMoralll canım geçmiş olsun

Selam kızlar..
Bugün güne kahvaltıyla güzel başladım ama malesef sonrası kötü oldu..hasta ziyareti, kızkardeşim geldi onunla derken diyet yalan oldu..

Sabah: bir haşlanmış yumueta, iki dilim kaşat, domates, salatalık, üç ceviz..
Misafirlikte: yarım kase kısır, iki tuzlu kurabiye..
Akşam: bir kase tavuk suyu çorba, iki biber dolması, yoğurt..
Çayın yanında iki bisküvi..

Off ne çok yedim bugün yaa..

Ne güzel sabah yürüyüşümü de yapmıştım..regl tam olamadım..sürekli yemek düşünüyorum ne oldu bana yahu..

canim yine cok abartmamişsin beni bugun gormeliydin canm ne istese yedim zararli zararli yarin bastan baslayalim haftaya tamm mi daha hafif gecirelim mesela yarin hic ekmek yemiyelim..ben 2 yumurta yiyorum ya yarin onuda 1 yapicam inşALLAH

canim yine cok abartmamişsin beni bugun gormeliydin canm ne istese yedim zararli zararli yarin bastan baslayalim haftaya tamm mi daha hafif gecirelim mesela yarin hic ekmek yemiyelim..ben 2 yumurta yiyorum ya yarin onuda 1 yapicam inşALLAH
Tamam canım yarına mutlaka telafi edelim..sabah yine yürüyüşe gidicem..

Çok güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canım
menün çok güzel sporun da
bakimmm dedmmmmmmmm evetttttt pis hastalkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Benden hayir yok bu hafta offffd
kemik suyuna çorba iç partem kestane balından daha iyid
iki bisküvi olmasaymış tuzlu kurabiyeyi görmezden gelebilirdim ama keşke ikisinden birini yeseydin.hatta kısırı tam kase yeseydin tuzlu kurabiye yemeseydin.neyse bugün telafi edersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…