- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.281
Ohh iyi yapmışsın canmİyyim kuzum misafirim gitti bende güzel bi duş aldim acikde süslendim kendime geldim
Güzel olms moon düne istinaden bgn daha iyi yanikinekizlar cok erken ama menumu yazayim...
sabah kizima kahvakti verirken 1 dilim tb ekmeginin dis kenarina krem peynir surup yidim ve 1 haslanmis yumurta beyazi..
ara yaklasik 15 cig badem 1 cay b.sut
oglen 2 dilin tb ekmegi ve krem peynir kirmizi biber ile sandvic(cok lezizdi)
aksam ton balikli salata yapicimmmmm 1 tane soda ictim
burdayimm canisii ama tabikiiii yürüyüşünü uap gel cnm beklerimm bennnnnnnKimseler yok bende yürüyüşe gidiyim en iyisi
Aman yarabbiiiiEki Görüntüle 1809530 Evet kizlar kacamak yapmak mi yoksa diete sadik kalmakmiii??
Sen yaptin mi yürüyüşünü tatlmburdayimm canisii ama tabikiiii yürüyüşünü uap gel cnm beklerimm bennnnnnn
yok cnm kizim uyudu ama uyansn cikicaz mutlaka tabii bi aksilik olmazsaSen yaptin mi yürüyüşünü tatlm
İnşallah canm.bende smdi scak diye aksam yemegimi yicem brazdan ondan snra cikicam 7 gibi felan yaniyok cnm kizim uyudu ama uyansn cikicaz mutlaka tabii bi aksilik olmazsa
bana çok sağlıklı gelmedi bu menü.bence de bırakman iyi olmuş. Daha uzun vadeli diyetleri dene canimSelam kizcelerben ısveç diyetine devam ettirmiyorum artık yapamicam zorr bugünkü menüm sabah türk kahvesi öğlen canım hiçbirşey istemedi form kepekli bisküvi akşamda menemen çorba bugün spora gidemedim dışarda işlerim vardı 1 buçuk litre şu simdilik
Afiyet olsun menün de sporun da çok güzel canımKahvaltıM, 2 yumurta, zeytin, peynir, bir domates, turp , bir avuç badem ceviz
Ara;2 gün kurusu, 2 kuru erik, bir hurma, bir avuç fındık
Aksam, bir tabak kuru börülce yemeği, 1 dilim ekmek, salata, yogurt
Spor 2 buçuk saat yürüdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?