- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.361
birakin pudingi mudingi kizlarrrrrrrrr bikinili halinizi düşününnnn...yada gecelikli haliniziiiHmm anladm canm tsk ederim cevap icinbi denemek istedm bak simdi hele ki pudingini
Canm seninde kandilin mübarek olsun tekrardan ya kesin tartin bozulmustur 1 günde +1 olmasi cok zor hele ki hic kacamak yapmadiysanKizlarrr gunaydinnn nasilsiniz bakalim bugün Hayirli Kandiller tekrar...Ben hergun oldugu gibi bugunde tartildim ancak ne goreyim dun -deyken bugun nerdeyse +1 kg ciktim acaba tartimmi bozuldu anlamadim hic kacamak yapmadim bide giyinik tartildim ayni soyunuk ayni normalde -400 falan sirf ustumdn farkederdi hayr olsun inşALLAHBende orucluyum bugun..Kacamaksiz guzel bir gün dilegiyle
Aynen canm bi corba yapip birde yanina tavuk sote yaptim mi tamamdir yaninada bool salata ohh mis doyariz insallahcanim reglin geciktiyse odem olmus olabilir yarin panik yapma o yuzden..yemene icmene dikkat et bol su ve istersen yesilcay ic aksam iftardan sonra..bende orucluyum yarinda 3 aylar baslangici icin tutma niyetindeyim..İftarda saldirmyalim tmm mi cnm hafif gecirelim mutlaka corbayla baslayalim..ben corba ve kofte yapicam esim sevio die pilav falan yapmicam birde salata ohh misss..atkasindanda bi turk kahvesi mmmmm şahane..ALLAH kabul etsin canimmmm
Bir hayal bile kurmamiza izin yok yanibirakin pudingi mudingi kizlarrrrrrrrr bikinili halinizi düşününnnn...yada gecelikli haliniziii
Hadi yaa gecen hafta 400 gr vermiştim diskalifiyemi olucam yani yaa bu hafta doğum günleri piknikler off düzgün diyet yapamadımki
Canm tam kurallari bilmiyorum da gecen hafta verdiysen bu haftalik skinti yok ama hem bu hafta hem önümüzdeki hafta sabit kalir yada kilo alirsan diskalifiye olunuyor diye biliyorum.Hadi yaa gecen hafta 400 gr vermiştim diskalifiyemi olucam yani yaa bu hafta doğum günleri piknikler off düzgün diyet yapamadımki
TmHmmcanm yinede toparla kendini hadi bakalm böyle büskivilerle felan olmaz bu is yarindan itibaren daha güzel beslen tamam mi tatlm
canimmm hayir neden diskalifiye olasinnn..Ama toparlan lutfennn bak bende + ciktim bugun dusun persembe yaniii..Salma kendini hadi bastan baslaaHadi yaa gecen hafta 400 gr vermiştim diskalifiyemi olucam yani yaa bu hafta doğum günleri piknikler off düzgün diyet yapamadımki
hayirli kandiller sanada canimmKızlar herkesin kandili mübarek olsunn
Canım benim bugünde eşimin doğum günü ayy yememem lazım hiç bişi kızlar söz yemicem motive olmam lazım
Kiz olamamak daha kötü bak 2.aya girdm hala gelen giden yok sen en azından agri cekiyosn ama adette oluyosun ben agri cekiyorm ama adet olamıyorumGüne berbat bi regli ağrısıyla uyandım offf pofff regli
İçine bal ve çilek ekle oldu mu sana çilekli pudingHmm anladm canm tsk ederim cevap icinbi denemek istedm bak simdi hele ki pudingini
Kabızlık varsa ondan olabilir veya dün tuzlu karbonhidratlı besinler yediysen ödem olabilirKizlarrr gunaydinnn nasilsiniz bakalim bugün Hayirli Kandiller tekrar...Ben hergun oldugu gibi bugunde tartildim ancak ne goreyim dun -deyken bugun nerdeyse +1 kg ciktim acaba tartimmi bozuldu anlamadim hic kacamak yapmadim bide giyinik tartildim ayni soyunuk ayni normalde -400 falan sirf ustumdn farkederdi hayr olsun inşALLAHBende orucluyum bugun..Kacamaksiz guzel bir gün dilegiyle
Allah kabul etsin canım.ben öğün atlayınca migrenim tuttuğu için oruç tutamıyorumcanim reglin geciktiyse odem olmus olabilir yarin panik yapma o yuzden..yemene icmene dikkat et bol su ve istersen yesilcay ic aksam iftardan sonra..bende orucluyum yarinda 3 aylar baslangici icin tutma niyetindeyim..İftarda saldirmyalim tmm mi cnm hafif gecirelim mutlaka corbayla baslayalim..ben corba ve kofte yapicam esim sevio die pilav falan yapmicam birde salata ohh misss..atkasindanda bi turk kahvesi mmmmm şahane..ALLAH kabul etsin canimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?